Tällaisena kruununprinsessa Victoriaa ei ole ennen nähty – poseerasi maastopuku yllään kaivurin ohjaamossa: "Kova mimmi!"

Suurta kansansuosiota Ruotsissa nauttiva kruununprinsessa Victoria vieraili Suomessa vuonna 2014 - tällaisen vastaanoton kuninkaallinen vieras sai tuolloin

Ruotsin kruununprinsessa Victoria osallistui Ruotsin kodinturvajoukkojen harjoituksiin Taalainmaalla ja ikuistettiin maastossa ainutlaatuisiin valokuviin.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria on saanut vuosien saatossa hehkutusta maanläheisestä asenteestaan ja tyylistään. "Vickan" on suosinut perinteisesti kuninkaallisissa edustustehtävissään myös edullisempia ketjumerkkien vaatteita sekä lainannut iltapukuja myös äitinsä kuningatar Silvian vaatekaapista.

Ruotsin hovi julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvia, jollaisissa kruununprinsessaa ei ole aiemmin nähty. Victoria poseeraa kuvissa puolustusvoimien maastopuvussa. Kodinturvajoukoissa Taalainmaalla aivan Ruotsin ja Norjan rajan tuntumassa vieraillut Victoria esiintyy kuvissa hymyileväisenä maasto-olosuhteissa ja kaivurin ohjaimissa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Yksi kuvista on kuitenkin hyvin dramaattinen: Svensk Damtidning -lehden mukaan kruununprinsessa auttoi hoitamaan haavoittunutta sotilasta maastossa.

Hemvärnet- eli kodinturvajoukkoihin kuuluu Ruotsissa kaikkiaan noin 22 000 jäsentä. Svensk Damtidningin tietojen mukaan kruununprinsessa vieraili paikalla kahdeksan päivää kestävissä harjoituksissa, joissa oli paikalla myös norjalaisia ja amerikkalaisia joukkoja. Hänen kerrotaan saaneen vierailun aikana hyvin realistisen kuvan joukkojen toiminnasta ja osallistuneen aktiivisesti toimintaan paikan päällä.

Sosiaalisessa mediassa kuvat kruununprinsessassa herättivät välittömästi ihastusta.

– Kova mimmi! Instagramissa hehkutetaan.

– Ruotsi saa olla ylpeä rohkeasta ja inspiroivasta kruununprinsessasta!

– Hän on loistava esikuva!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja