Tällaisen puhelimen ulkomailta saa satasella: 5,5 tuuman näyttö, 13 megapikselin kamera ja 4 000 mAh akku

Halpapuhelimiin erikoistunut kiinalainen ZTE on julkaissut tänään uuden Blade A3 -puhelimensa. 799 yania eli vain reilu sata euroa Kiinassa maksava puhelin on omassa hintaluokassaan teknisesti yksi markkinoiden parhaista.

Näytön osalta Blade A3 käyttää 5,5 tuuman TFT-näyttöä, jonka resoluutio on 1280×720 pikseliä. Suorittimena toimii MediaTekin MT6737T, jossa kellontaajuus on 1,5 GHz. RAM-muistia puhelimessa on 3 gigatavua ja tallennusmuistia 32 gigatavua, minkä lisäksi Blade A3 tukee maksimissaan 128 gigatavun microSD-muistikortteja.

Erikoisuutena Blade A3:ssa on kaksoiskamera selfieiden ottamiseen. Kahdessa etukamerassa toisessa on 5 megapikselin sensori ja toisessa 2 megapikselin sensori. Varsinainen pääkamera puhelimen takana käyttää 13 megapikselin sensoria.

Muiden ominaisuuksien ohella Blade A3:ssa on puhelimen takana sormenjälkilukija ja sivulla 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 7.0, jota tukee ZTE:n itsensä kehittämä MiFavor 4.2 -käyttöliittymä. Akun kapasiteetti on peräti 4 000 mAh, joten puhelimen pitäisi selvitä pidemmästäkin päivästä.

Kiinassa Blade A3:n ennakkotilaukset alkavat tänään ja kauppoihin puhelin saapuu 6. marraskuuta. Värivaihtoina puhelimelle on Obsidian Black ja Glacier Blue, joista ensimmäinen on perinteinen musta ja jälkimmäinen syaaniin kallistuva vaaleansininen.

Lue myös:

    Uusimmat