Tällaisen naisen aikuiset miehet haluavat – lue vaatimukset!

Millaisia naisia yli 50-vuotiaat miehet etsivät itselleen? Jussi Korhonen Eliittikumppani.fi -palvelusta ja Heli Ruotsalainen E-kontakti.fi -palvelusta kertovat mitä ominaisuuksia miehet arvostavat naisessa.

 

Huumorintaju ja rentous

Yli 50-vuotiaat miehet arvostavat hakemusten perusteella naisessa huumorintajua ja rentoutta. Hakemuksissa etsitään naista, jolla "vanne ei kiristä päätä", kertoo Ruotsalainen.

 

Ulkonäkö

Miesten hakemuksissa sanotaan Ruotsalaisen mukaan usein, että "yhteisymmärrys on tärkeämpää kuin ulkonäkö", mutta naisen pitää silti olla "itsestään huolehtiva".

Ruotsalainen kertoo myös, että miehet määrittelevät hakemuksissaan useimmin toiveen siitä, mitä kumppani saisi painaa.

 

Nuorempi kumppani

Ruotsalaisen mukaan miehet etsivät itselleen nuorempaa naista.

Toisaalta Korhosen mukaan aikuiset miehet eivät pidä kumppanin ikää niin tärkeänä kuin naiset. Eliittikumppanin jäsenininä olevista yli 50-vuotiaista miehistä noin 15 prosenttia pitää ikää tärkeänä, kun vastaava luku naisilla on 27 prosenttia.

 

Seuraa mökille ja marjaan

Ruotsalaisen mukaan miesten hakemuksissa etsitään seuraa muun muassa mökille, ulkoilmaelämään, marjaan ja tanssimaan. Aikuiset miehet etsivät elämäänsä kumppania, joiden kanssa harrastaa yhdessä.

 

Lapset eivät haittaa

Korhosen mukaan yli viisikymppisistä Eliittikumppani.fi -palvelun miesjäsenistä noin 82,85 prosenttia hyväksyy tulevan kumppaninsa kanssa asuvat alle 18-lapset. Naisilla vastaava luku on vain 71,45 prosenttia.

 

Lue myös:

    Uusimmat