Tällainen on aikuisen naisen unelmamies – täytätkö kriteerit?

Millaisia kumppaneita yli 50-vuotiaat naiset etsivät? Jussi Korhonen Eliittikumppani.fi -palvelusta ja Heli Ruotsalainen E-kontakti.fi -palvelusta kertovat millaisia ominaisuuksia aikuiset naiset arvostavat miehessä.

 

Rehellisyys ja luotettavuus

Yli viisikymppiset naiset hakevat Ruotsalaisen mukaan rehellistä, luotettavaa ja uskollista miestä.

Terveelliset elämäntavat

Naisten hakemuksissa mainitaan Ruotsalaisen mukaan usein toive siitä, ettei mies käyttäisi juurikaan alkoholia tai polttaisi tupakkaa.

Korhosen Eliittikumppani.fi -sivuston jäsenistä yli 50-vuotiaista jäsenistä 24, 5 % pitää tärkeänä sitä, ettei kumppani tupakoi.

Itsenäinen mies

Ruotsalaisen mukaan naiset arvostavat miehen itsenäisyyttä, haussa on "omilla jaloillaan seisova mies".

– On, selvää, etteivät naiset halua itselleen hyysättävää. Jos nainen on jo esimerkiksi kerran perustanut perheen ja lapset ovat lentäneet jo pois kotoa, nainen on hyvin tarkka siitä, ettei hän halua miestä ns. taakaksi, selittää Ruotsalainen.

Taloudellinen vakaus

Sekä Ruotsalainen että Korhonen ovat sitä mieltä, että yli 50-vuotiaat naiset pitävät kumppanin tulotasoa tärkeämpänä asiana kuin samanikäiset miehet.

Korhonen kertoo, että Eliittikumppani.fi -palvelua käyttävistä yli 50-vuotiaista naisista 13,16 prosenttia pitää tulotasoa tärkeänä, kun miehillä vastaava luku on vain 3,18 prosenttia.

Seuraa matkoille tai kulttuuririentoihin

Yli 50-vuotiaat hakevat usein seuraa tiettyihin harrastuksiin. Ruotsalaisen mukaan naisten toiveissa on erityisesti matkusteleva mies, joka on valmis lähtemään myös erilaisiin kulttuuritapahtumiin.

Tasavertainen kumppani, joka puhuu ja pussaa

Ruotsalaisen mukaan E-kontakti.fi -palvelussa naiset etsivät tasavertaista kumppania, joka osaa myös puhua tunteistaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat