Talentissa nähdään hengenvaarallinen temppu – moottoripyöräkaksikon esitys saa Jorma Uotisen lähes pyörtymään

2:00
Ei herkkähermoisille! Tältä näyttää surmanajo.

Riemastuttava kykykilpailu Talent Suomi on täällä taas. Ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa tämä uskomaton talentti.

Talent Suomi starttaa uusin jaksoin sunnuntai-illoissa. Ensimmäisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Ensimmäisessä jaksossa katsojat pääsevät pidättelemään hengitystään, sillä mootttoripyökaksikko järjestää heille päätähuimaavan esityksen.

Tuomari ja yleisö ohjataan studion ulkopuolelle, josta löytyy pyöreä metallihäkki ja kaksi hurjapäätä. Esitys ei sovi herkkähermoisille ja esimerkiksi Jorma Uotinen on pyörtyä jännityksestä. 

Kajaanissa asuva Jarno Karanto ja Järvenpäässä asuva Sasja Laajoki ovat tunteneet toisensa noin kymmenen vuotta, ja ajaneet yhdessä surmanajoa tuosta puolet. Suomessa ei ole Sasjan ja Jarnon lisäksi tällä hetkellä muita surmanajajia, ja Euroopastakin löytyy vain muutama. 

Miehet kertovat, että ajaessa adrenaliinin tuoma jännitys on melkeinpä ainoa tunne, mitä ehtii kokea, muuten ei parane miettiä muuta kuin ajamista. Rauhallisuus ja kova luotto toiseen pitää olla. Lähipiiri välillä kauhistelee kaksikon menoa, mutta paras tuki tälle kesätyöksi muodostuneelle harrastukselle löytyy Sasjan ja Jarnon perheiltä ja vanhemmilta. 

Ajavatko Jarno ja Sasja tiensä jatkoon?

Talent Suomi sunnuntaina klo 19.30 MTV3-kanavalla. Uusi kausi alkaa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja