Talent-tuomari HP Parviainen innoissaan kykyohjelman kansainvälisyydestä: "Tänä päivänä ei tarvitse miettiä kielimuuria"

1:58
Talent-tuomarit vierailivat viime viikon lauantaina Putouksessa

Duudsoneista ja Possesta tuttu hauskuuttaja HP Parviainen ilahduttaa jälleen Talent-tuomaristossa.

Maailman suosituin viihdeohjelma Talent sykähdyttää ja tempaa mukaansa MTV3-kanavalla sunnuntaista 7. helmikuuta alkaen.

Arvovaltaisessa tuomaristossa esityksiä arvioivat jo viime kaudelta tutut Ernest Lawson, HP Parviainen,Krista Siegfrids ja Jorma Uotinen.

Ohjelmaa kuvattiin Hämeenlinnan Verkatehtaalla syksyllä 2020. Parviainen kertoo uudelle kaudelle tulleen huima määrä hakijoita.

– Olen iloinen siitä, että hakemuksia tuli moninkertainen määrä verrattuna viime kauteen. Meillä oli myös tuulahduksia muualta. Esiintyjiä oli Jenkeistä, Ranskasta, Britanniasta, Romaniasta ja Venäjältä. Oli hienoa, että tänä päivänä ei tarvitse miettiä enää mitään kielimuuria osallistuakseen, Parviainen kertoo.

Ohjelmaa kuvattiin osittain ulkona, mikä mahdollisti täysin uusien lajien esittelyn.

–Se oli tosi makeeta olla ulkona. Monipuolisuus ja yllätyksellisyys mikä esityksissä oli. Se oli hauskaa ja virkistävää. Se on myös ohjelma, jonka kautta pääsee näkemään uusia harrastuksia.

Tuomaristo ei tiedä eteensä tulevasta esiintyjästä yhtään mitään etukäteen. He tapaavat heidät ensi kertaa esiintyessä.

– Mielenkiintoista itsellekin, kun me emme tiedä heistä mitään. Me arvioimme vain ja ainoastaan esityksen   ja nyt nähtävässä ohjelmassa esiintyjien tarinat aukeavat ihan uudella tavalla myös meille.

Syksyllä Talent Suomi -kuvaukset, sekä Posse-ohjelma oli erityisen tärkeä miehelle, sillä koronaviruspandemian myötä kaikki livetapahtumat peruuntuivat.

– On se vaikuttanut omiin töihin ja alaan. Onneksi syksyllä kuvattiin posse ja talentin karsinnat, niin ei tippunut tyhjän päälle. Tietenkin keikkoja tippui pois. On paljon ihmisiä, joilta tippui kaikki pois.

Duudsonit-ryhmästä tuttu mies sai myös ison kunniatehtävän loppuvuodesta muiden ryhmäläisten kanssa.

–Olemme mielenterveysseuran hyvänmielen lähettiläitä, mikä on iso kunnia. Siitä poikii joitain juttuja tälle vuodelle. Ajatusmaailma ja asenne miten on menty elämässä eteenpäin. Tietynlainen lapsenmielisyys. Jos on ollut vaikeita hetkiä, niin niistäkin on puhuttu. Ei elämä ole aina iloa ja hyppimistä, Parviainen pohtii.

Pohjanmaalla asuva mies toivoo pääsevänsä vuoden alussa laskettelemaan Lappiin. Hiihtämisen lisäksi hänellä on uusi tavoite tälle vuodelle.

– Pari tatskaa jos ottaisi tänä vuonna.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 7.2. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja