Tajuton nainen tuotiin sairaalaan Lahdessa – poliisi pidätti naisen hoitoon tuoneen miehen hetkeä myöhemmin törkeästä rikoksesta epäiltynä

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi perjantaina vuonna 1993 syntyneen lahtelaismiehen törkeästä pahoinpitelystä todennäköisin syin epäiltynä.

Poliisipartio oli 28.9. illalla yhdentoista aikaan muulla tehtävällä Päijät-Hämeen keskussairaalassa, kun sinne tuotiin tajuton nainen.

Poliisi selvitti, mitä naiselle oli tapahtunut ja saatujen tietojen perusteella asiassa oli syytä epäillä törkeää pahoinpitelyä.

Poliisi otti kiinni naisen sairaalaan tuoneen miehen. Mies ja nainen tuntevat toisensa.

Poliisi ei voi tarkemmin kertoa tapahtumasta, koska rikoksesta epäillyn ja asianomistajan yksityiselämään liittyvät seikat ovat salassa pidettävää tietoa.

Myös toinen vangitseminen eri tapaukseen liittyen

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään myös vuonna 1965 syntyneen heinolalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Hätäkeskus antoi poliisille tämän viikon keskiviikkona vähän ennen viittä aamulla tehtävän Heinolaan verisestä miehestä.

Poliisipartio löysi porraskäytävästä verta vuotavan miehen, jonka ambulanssi vie sairaalaan.

Tapahtumapaikkatutkinnan perusteella poliisipartio kiinniotti porraskäytävän yhdestä asunnosta miehen, jota on syytä epäillä todennäköisin syin tapon yrityksestä.

Tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi ei ole kuulustellut sairaalassa olevaa asianomistajaa eikä siksi tiedota tapauksesta tässä vaiheessa enempää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja