Tajuat yllättäen, että pelastuit täpärästi! 12 asiaa, jotka jokainen oppii huonosta parisuhteesta

3:00

Kamalastakin erosta voi seurata jotain hyvää. Essence-sivusto listasi asiat, jotka jokainen huonosta suhteesta lähtenyt oppii.

Yllä olevalla videolla pohditaan hyviä syitä avioeroon.

 1. Otit hatkat ja opit. Sydänsurut ovat ikäviä, mutta niistä voi oppia jotakin!
 2. Standardisi voivat nyt nousta. Jos olet kerran huonossa suhteessa, ei se mitään – sitä sattuu. Jos sen sijaan retkahdit kuudennen kerran samanlaiseen epäluotettavaan, sinua varasijalla pitävään peluriin, vikaa saattaa löytyä myös sinusta. Katso arvojasi ja odotuksiasi. Pitääkö niitä säätää?
 3. Tunnet nyt todelliset ystäväsi. Jos suhteessanne oli jotakin vialla, ystäväsi luultavasti kertoivat sinulle siitä jo ennen kuin itse avasit silmäsi ja tajusit tilanteen. Kun eroatte, he eivät kuitenkaan sano ”minähän sanoin” – tosiystävät eivät ole sellaisia.
 4. Jos se on rakkautta, se ei satu. Suhteissa on huonot hetkensä, mutta rakkauden ei ole tarkoitus aiheuttaa tuskaa, kipua ja hammasten kiristelyä. Kun jätit hänet, voit heti paremmin – eikä se ole sattumaa!
 5. Mielesi ymmärtää, mutta sydämesi ei! Järki tajuaa, miksi lähditte eri teille, mutta sydämesi ei aina ymmärrä eron tarpeellisuutta. Kuuntele mieltäsi!
 6. Joskus aistisi ovat väärässä. Ehkä oletit, koit ja todella tunsit, että hän on sinulle Se Oikea. No, nyt tiedät, että myös ”kuudes aistisi” voi erehtyä.
 7. Tiedät nyt, mitä et kestä. Joskus omien rajojen löytäminen vaatii sitä, että niitä koetellaan. Tiedät nyt, millaiset asiat ovat sinulle ”se viimeinen niitti”.
 8. Tiedät nyt, mikä tekee sinut onnelliseksi. Jatkossa et tyydy vähempään.
 9. Tajuat yllättäen, että pelastuit täpärästi. Entä, jos olisittekin menneet naimisiin? Pelkkä ajatuskin puistattaa…
 10. Elämää on myös eron jälkeen. Koet vielä iloa ja onnea, vaikka se ei nyt siltä tuntuisikaan! Nyt on aika parantua ja jatkaa sitten elämää, ei haikailla menneitä!
 11. Opit aloittamaan alusta. Se, mikä tuntui vielä ennen eroa vaikealta ja monimutkaiselta, onkin nyt helppoa. Kun olet tehnyt päätöksen, sydämesi kevenee.
 12. Se Oikea on vielä tuolla jossakin. Ja mikä parasta, sinä olet nyt sinkku!

Lähde: Essence.com

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja