Taivaalta pudonnut kala aiheutti sähkökatkon Yhdysvalloissa

Taivaalta pudonnut kala aiheutti ongelmia New Jerseyssä.

Kala putosi taivaalta aiheuttaen sähkökatkon Sayrevillen kaupunkissa Yhdysvaltojen New Jerseyssä, kertoo Fox News. Sayrevillen poliisilaitos tiedotti tapahtuneesta Facebook-sivuillaan.

Poliisilaitos kertoi lauantaisessa julkaisussaan, että osa Sayrevillen kaupunkia on ilman sähköjä, kun muuntajasta löytyi kala.

– Tämä kala tuhosi muuntajan, poliisilaitos päivittelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Poliisi spekuloi kalan pudonneen sen saalistaneelta linnulta ja aiheuttaneen muuntajalle vahinkoa siihen osuessaan. 

– Olettamus on, että lintu pudotti sen. Se vain laskeutui täydellisesti ja tuhosi muuntajan, komisario James Novak Sayrevillen poliisista kertoit NJ Advance Medialle. 

"Epäillyn nähtiin lentäneen etelään päin"

Sähkökatko kosketti 2 100 asukasta vajaan kahden tunnin ajan. Poliisilaitoksen myöhemmässä julkaisussa on piirros mahdollisesta epäillystä linnusta sekä kalauhrista, joka menetti tapauksessa henkensä.

– Gilligan oli kovasti työskentelevä perheenisä. Hän oli isä tuhansille lapsille, julkaisussa muistellaan menehtynyttä kalaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Epäillyn nähtiin viimeksi lentäneen etelään päin. Jos näette sitä, älkää yrittäkö ottaa sitä kiinni. Vaikka sen ei uskota olevan aseistettu, se voi silti olla hyvin vaarallinen, julkaisussa vitsaillaan. 

Katso myös: Tämän amerikkalaisnaisen niskaan puolestaan putosi taivaalta käärme – seuraukset olivat ikävät

Käärme putosi niskaan taivaalta, haukka iski seuraavaksi – teksasilaisnainen sai karmeat vammat 2:04
Teksasilaisnainen sai karut vammat erikoisessa eläinonnettomuudessa. Haukka pudotti käärmeen Peggy Jonesin niskaan, ja kävi sitten tämän kimppuun, kertoo CNN.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat