Taitoluistelija Kamila Valijeva, 15, sai somessa viestin Hollywood-tähti Alec Baldwinilta – näyttelijä kirjoitti tunteikkaan kirjoituksen kaikkien nähtäville

Hollywood-näyttelijä Alec Baldwin osoitti tukensa taitoluistelijatähti Kamila Valijevalle.

Venäläinen taitoluistelija Kamila Valijeva, 15, oli olympialaisten sekä niiden jälkeen otsikoissa dopingskandaalin vuoksi. Valijevaa ei asetettu kilpailukieltoon nuoren ikänsä vuoksi, vaikka hän oli antanut positiivisen dopingnäytteen kotimaassaan jo 25. joulukuuta. Kansainvälisen testausjärjestön ITA:n mukaan positiivinen testitulos vahvistettiin vasta olympialaisten aikaan.

Valijevaa pidettiin vahvana ennakkosuosikkina, mutta paineet kasautuivat liian suuriksi ja hän epäonnistui vapaaohjelmassaan ja putosi ulos mitaleilta. Jäältä poistuessaan kyynelehtivä teinitähti sai valmentajaltaan Eteri Tutberidzelta kylmän vastaanoton. Valmentaja tivasi Valijevalta tämän epäonnistumisesta, mikä järkytti urheilumaailmaa.

Teinitähti ei antanut olympialaisten aikaan haastatteluita medioille, mutta hän kiitti tukijoitaan kisojen jälkeen Instagram-tilillään. Nuoren luistelijan somepäivityksestä on tykännyt yli puoli miljoonaa ihmistä ja siihen on tullut yli 26 000 kommenttia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Valijevan päivitykseen oman tsemppiviestinsä kirjoitti myös Hollywood-tähti Alec Baldwin.

– Olet suuri lahjakkuus ja sinulla on paljon edessäsi, Baldwin kirjoitti.

Baldwinin kirjoitukseen on tullut lukuisia kommentteja, jotka kiittävät, että Hollywood-tähti tukee tätä nuorta luistelijaa. Sen lisäksi yli 6 000 ihmistä on tykännyt Baldwinin kirjoittamasta kommentista.

MTV Urheilun toimittajat Matti Nyrhinen ja Ossi Karvonen puivat Kamila Valijevan dopingkohun käänteitä:

5:10

Baldwin on itsekin ollut ympäri maailmaa otsikoissa, kun hän ampui Rust-lännenelokuvan kuvauksissa rekvisiitta-aseella kuvaajan kuoliaaksi. Hän itse kiistää painaneensa aseen liipaisinta.

Baldwin kertoi kuvausten traagisista tapahtumista ensi kertaa ABC-kanavan haastattelussa joulukuussa.

Baldwinin mukaan hänellä ei ole tietoa, miten oikea luoti oli päätynyt aseeseen.

Baldwinia haastatellut toimittaja George Stephanopoulos viittasi haastattelussa myös Baldwiniin kohdistuneeseen uuteen lakisyytteeseen, jonka mukaan kyseisessä kohdassa, jossa kuolettava laukaus sattui, ei käsikirjoituksen mukaan olisi edes tarvinnut laukaista asetta.

– En vetänyt liipaisimesta.

– En koskaan osoittaisi aseella ketään kohti ja painaisi liipaisimesta. En koskaan, Baldwin kiistää.

Tunteikkaassa haastattelussa Baldwin toteaa, että tapahtunut tuntuu hänestä yhä uskomattomalta.

Lisäksi Baldwin kertoi miettineensä, mitä hän olisi voinut tehdä toisin.

Baldwin ampui Rust-elokuvan kuvauksissa kuvaaja Halyna Hutchinsin rekvisiitta-aseella kuoliaaksi, ja sama luoti haavoitti myös ohjaaja Dave Souzaa. Tapaus sattui 21. lokakuuta Yhdysvalloissa New Mexicossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja