Taitoluistelija jysähti korkealta pää edellä jäähän, jatkoi tokkuraisena ohjelman loppuun – video karmivasta tilanteesta puistattaa

Taitoluistelun Golden Spin -kilpailussa Kroatian Zagrebissa nähtiin karmiva tilanne perjantaina.

Jutun pohjalla Tulosruudun lähetys lauantailta.

Pariluistelukilpailu sai pelottavan käänteen, kun yhdysvaltalaisten Ashley Cainin ja Timothy LeDucin nostoliike epäonnistui pahasti.

LeDucin ote Cainista kirposi aivan noston loppuhetkillä, ja Cain jysähti vaarallisen näköisesti pää edellä jäähän.

Cain makasi hetken aikaa liikkumattomana jään pinnassa, mutta virkosi, kun LeDuc auttoi pariaan pystyyn. Vaikka Cain näytti tokkuraiselta noustuaan ylös, pari jatkoi ohjelmansa loppuun. 

Video tilanteesta tässä linkissä. Kaatuminen kohdassa 3.20.

Kansainvälisen taitoluisteluliiton sääntöjen mukaan tuomarilla on oikeus keskeyttää ohjelma lääketieteellisen hätätilanteen takia. Zagrebin kisan tuomari ei ilmeisesti katsonut tarpeelliseksi keskeyttää yhdysvaltalaisparin suoritusta, vaikka tilanne näytti karmivalta. 

Cainille laitettiin niskatuki suorituksen jälkeen.

– Kävin sairaalassa tutkimuksissa, ja jatkan nyt kuntoutumista kotona. Kiitos kaikille rakkaudesta ja tuesta. Lääkintähenkilökunta oli loistava, Cain kirjoitti Twitterissä lauantaina.

5:13

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja