Taiteilija päätti luopua miehistä – menee protestiksi naimisiin peittonsa kanssa: "Miesten aika on todella ohi"

Taiteilija Pascale Sellick, 49, päätti mennä protestinomaisesti naimisiin peittonsa kanssa. – Miesten aika on todella ohi, Metro-lehti veisteli taideprojektista.

Pascale Sellick, 49, päätti lakata etsimästä "sitä oikeaa". Taiteilijana toimiva Pascale asteleekin taidetempauksessa avioon peittonsa kanssa.

– Miesten aika on todella ohi, Metro-lehti veisteli.

– Ollaanpa rehellisiä, siinä on järkeä – kukapa ei olisi uskollinen sängylleen? Ei kumppani voi antaa samaa mukavuutta ja "makuuhuonekatsetta" kuin rakastava, luotettava peite, sivusto jatkaa.

"Peittoni on aina ollut paikalla minua varten"

Englantilaisen Pascalen mukaan peiton kanssa hänellä on elämänsä "intiimein ja luotettavin suhde".

– Peittoni on aina ollut paikalla minua varten ja se antaa upeita halauksia. Rakastan peitettäni niin paljon, että haluaisin kutsua ihmiset todistamaan liittoa pysyvimmän, lohdullisimman elämänkumppanini kanssa, Pascale kuvailee.

Pascale ja tuleva aviomies, peitto. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Häät auttavat myös ystävänpäivän yksinäisiä

Häitä juhlitaan helmikuussa 2019.

Pascale on pyytänyt jopa tapahtumajärjestäjältä apua juhlan suunnittelussa. Suunnittelijan mukaan taidetempaus-häät ovat upea taidetapahtuma, joka voi auttaa monia ystävänpäivän vuoksi kärsiviä yksinäisiä suhtautumaan asiaan huumorilla.

Pukukoodina pyjama

Häävieraiden tulee pukeutua pyjamaan, aamutakkiin ja tohveleihin. Mukaan voi tuoda uninallen, tai kylmän sään yllättäessä kuumavesipullon.

Morsian itse aikoo pukeutua pörrötohveleihin ja yöpaitaan. Peiton hääasua hän ei suostu paljastamaan ennen tilaisuutta.

Lue myös:

    Uusimmat