Mainos

Tähtivieraita: Marion Rung

Totuutta etsimässä

Jousimiehen kerrotaan olevan valloittava idealisti, joka elää täysillä ja hurmaa mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen.

Yksi Suomen rakastetuimmista viihdemaailman tähdistä, Marion Rung on tähtimerkiltään Jousimies ja tunnistaa kuvauksista itsensä. Helmen tähtivieras-haastatteluun pitkällisen harkinnan jälkeen suostunut Marion kertoo, ettei usko viikkolehtien horoskooppeihin. Astrologiset luonneanalyysit, jotka laaditaan henkilön tarkan syntymäajan perusteella hän kokee kuitenkin mielenkiintoisiksi.

– Olen teettänyt niitä useampiakin, Marion naurahtaa, ja kertoo olevansa sisäisen kehityksen oppaiden suurkuluttaja muutenkin. - Joskus tuntuu, että sieltä saa aika hyvät eväät, vähän niin kuin vahvistusta sille, mitä on suunnitellut muutenkin.

Muutosta kohti

Marion Rungin oma tähtikartta painottuu vahvasti akselille Kaksonen-Jousimies. Kaksosten merkkiin osuu Marionin kartan kohtalon huone (Lue lisää tähtikartan huoneista ). Astrologia opettaa, että kartan viimeisessä huoneessa sijaitseva planeetta edustaa jotain, jonka kautta ihmisen elämä saa mielekkyyttä. Marionin kartalla tuo planeetta on individualistinen Uranus, joka on muutoksen airut. (Lue lisää planeettojen ominaisuuksista )

Kaksos-Uranus ulottaa uteliaita sormiaan Marionin kartan vahvimman huoneen, työn huoneen moniin planeettoihin. Innoitusta uuden kokemiseen saavat niin sisäinen minäkuva (Aurinko) itseilmaisu (Merkurius) kuin tunne-elämäkin (Kuu) Tämä kartta kertoo ihmisestä, jolla on vahva halu vaikuttaa, erottua joukosta ja ilmaista itseään ilman rajoituksia.

Peräytyvänä planeetta tuo mukanaan myös tarpeen löytää asioihin tavanomaisesta poikkeavat näkökulmat, ja syvemmän ymmärryksen saavuttamisen henkilökohtaisten kokemusten kautta. Hakeutuminen henkisyyteen on tuttua myös Marionille, joka toteaa, että pintaraapaisut eivät ole häntä koskaan kiinnostaneetkaan.

Halu koskettaa pintaa syvemmältä on aina näkynyt Marionin esiintymisessä. Koko ajan syvenevä kiinnostus ihmisen henkiseen puoleen saattaa näkyä hänen tulevissakin valinnoissaan.

Kartta vahvistaa voimakkaasti, että halutessaan Marionilla on kyky vaikuttaa syvällisesti suuriinkin joukkoihin, ja avartaa toistenkin ymmärrystä hyvin laajasti. Kun tähän yhdistää Jousimiehelle muutenkin ominaisen halun opettaa, voisi intuitiivinen ja herkkä Marion hyvin olla suunnan näyttäjä monen muunkin ihmisen henkisen muutoksen tiellä.

Uranuksen vahvaksi tekemä Kaksonen näkyy Marionissa terävän älyn ja rohkean ilmaisun ohella ikuisena pikkutyttönä, joka aina innostuu uusista asioista ja on täynnä uusiutuvaa energiaa. Kohtalokkaan naisen tunnusmerkki, Venuksen sijainti Skorpionissa, tuo valloittavaan Jousimies-persoonaan vielä oman vahvan lisänsä. Tämän naisen vetovoimaa on melkeinpä mahdoton vastustaa. Ja miksi pitäisikään?

Elämä on antanut Marionille paljon sekä helppoa että raskasta kannettavaa. Moni sisäinen viisaus on alun perin lähtöisin katkerista kyynelistä. Monen hymyn takana on raju tietoisuus siitä, että onni voi olla ohikiitävä hetki. Jousimiehelle tyypillisellä tavalla Marion on kuitenkin nousemassa tuskan kautta taas uusiin oivalluksiin. Tuhkasta uudelleen syntyvä Fenix-lintu on jälleen saamassa uudet, kauniit siivet, joiden varassa voi nousta vielä entistäkin korkeammalle.

Teksti : Merja Hirvisaari

Kuuntele Kati Hyttisen haastattelut Sävelradion Helmi-tunnilta:
Marion ennen karttatulkintaa
Marion karttatulkinnan jälkeen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.