Tähtiuimari huumattiin MM-kisoissa – julkaisi kuvan vahingoistaan: "En ole koskaan ollut niin häpeissäni"

Voitettuaan pronssia 4x200 metrin vapaauinnissa Budapestin MM-kilpailussa, tuli kanadalaisen Mary-Sophie Harveyn viimeinen kisailta päätökseen surkeimmalla mahdollisella tavalla.

22-vuotias kertoo tuoreessa Instagram-postauksessaan, kuinka hänet huumattiin. Huumaus johti sekä aivotärähdykseen että lukuisiin mustelmiin hänen kehossaan.

– MM-kisojen viimeisenä iltana minut huumattiin. Tuolloin en ollut tietoinen siitä, mitä sisälleni oli päässyt. Muistan vain heränneeni seuraavana aamuna täysin eksyksissä. Joukkueenjohtajamme ja lääkärimme olivat sänkyni vieressä, Tokion olympiauimari kirjoittaa.

– On tämä neljän-kuuden tunnin aikaikkuna, josta en muista yhtään mitään. Olen kuullut ihmisiltä pätkiä tapahtumista, mutta myös tuomistemista. Ainoa asia, jonka voin sanoa, on tämä: En ole koskaan ollut näin häpeissäni. 

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Harveyn ystävistät olivat kertoneet jälkeenpäin, että heidän oli kannettava tähtiuimaria hänen ollessa tajuttomana.

– Tuntui kuin keho, jossa olin, ei olisi ollut minun. Eikä se vieläkään tunnu siltä. Valitettavasti tällaisia tapahtumia sattuu enemmän kuin luulemme, mutta niistä ei vieläkään puhuta tarpeeksi, Harvey huomautti.

– Kiitos heille, jotka auttoivat minua, kun olin haavoittuvainen. Opettelen yhä selviytymään kaikesta ja löytämään itseni uudelleen. Kiitos ymmärryksestä.

Kanadalaisella on nimissään kolme mitalia vuoden 2015 nuorten MM-kisoista.

Lue myös:

    Uusimmat