Tähtiratsastaja Sonja, 31, joutui brutaalin hyökkäyksen kohteeksi – "Siellä oli 10-15 miestä"

31-vuotias tähtiratsastaja Sonja Wiseman joutui brutaalin hyökkäyksen kohteeksi viime viikon perjantaina, kun ryhmä miehiä piiritti hänen autonsa ja kävi naisen kimppuun. 

Racing-sivuston mukaan urallaan yli 6,1 miljoonan dollarin (reilut 5,5 miljoonaa euroa) palkintorahat kerännyt Wiseman oli mennyt Darwinissa sijaitsevasta kodistaan ulos hakemaan autostaan jotain. Yhtäkkiä matkustajan puolen ikkuna lyötiin säpäleiksi. 

– Katsoin vasemmalle ja siellä oli 10-15 miehen ryhmä. En tiedä, että tiesivätkö he alun perin minun olevan autossa, mutta heti kun katsoin ylös, he alkoivat nauramaan minulle. Lukitsin heti oveni ja yritin saada avaimia virtalukkoon. Yritin yhä käynnistää autoa paniikkini takia, vaikka se oli jo käynnissä, Wiseman kertoi Punters -sivustolle.

– Meillä manuaalivaihteinen auto ja unohdin täysin, kuinka kytkintä käytetään. He yrittivät saada kuljettajan puolen ovea auki. He sanoivat, että "saamme sinut ulos autosta, senkin narttu". Olin niin peloissani, Wiseman jatkoi.

Tilanne paheni entisestään, kun henkensä puolesta pelännyttä Wisemania lyötiin kivellä naamaan. 

– He olivat kuin saalistamassa oleva lauma kojootteja. Huusin. Tiesin, että käy huonosti. Kumppanini oli nukkumassa sisällä talossa. Soitin hätänumeroon. Yksi miehistä käveli auton ympärillä metallisen tai puisen esineen kanssa. Sitten he löivät minua kivellä naamaan. Nenäni murtui kolmesta kohdasta, huuleni halkesi ja löin hampaani, Wiseman sanoi.

– Yritin ajaa väärään suuntaan tietä, mutta ryhmä heitä esti minua. Jatkoin vain huutamista hätäkeskuspäivystäjälle ja torven tööttäämistä. Sanoin, että he tappavat minut, Wiseman jatkoi.

Väkivalta päättyi lopulta, kun lähistöllä sijaitsevan armeijan kasarmin vartijat kuulivat auton tööttäyksen ja tulivat paikalle pelastamaan Wisemanin. Hänen naapurinsa kääri Wisemanin veriset kasvot pyyhkeeseen, minkä jälkeen Wiseman vietiin sairaalahoitoon. 

– Menen naimisiin kolmen viikon päästä, joten olen melkoisen surullinen, koska minulla on tällaisia vammoja kasvoissani. Olen kuitenkin onnekas, että olen hengissä. Pelkäsin todella pahinta, kun olin jumissa autossani. Se on hullua ajatella, että et ole turvassa, kun istut omassa autossasi, Wiseman päätti.

Wisemanin jakaman kuvan hänen vammoistaan voit katsoa tästä linkistä. Varoitus, ei herkille!

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat