Tähtipari vaihtoi New Yorkin luksusasuntonsa esikaupunkikartanoon

Laulaja Alicia Keys ja tämän aviomies Swizz Beats kyllästyivät New Yorkin vilkkaaseen elämänmenoon ja päättivät totutella rauhallisempaan asumiseen.

Kaksi vuotta newyorkilaisessa luksusasunnossa oli tarpeeksi laulaja Alicia Keysille, 32, ja tämän aviomiehelle Swizz Beatsille, 34.

Pariskunta laittoi asuntonsa myyntiin jo viime maaliskuussa liki 14 miljoonan miljoonan euron hintaan ja sai vihdoin sen myydyksi. Luksuskämpän aiempi omistaja oli muusikko Lenny Kravitz, jolta Keys ja hiphop-tähti Beats ostivat sen 9,6 miljoonalla eurolla vuonna 2010. Myös Kravitz yritti aikoinaan saada New Yorkin SoHossa sijaitsevaa asuntoaan myydyksi 14 miljoonalla eurolla, mutta joutui tyytymään pienempiin kauppojen vuosien odottelun jälkeen.

Valoisassa asunnossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka päästävät päivänpaisteen sisälle. Koska huoneet ovat korkeita, ne myös tuntuvat avarammilta.

Pinta-alaa asunnosta löytyy huimat 572 neliömetriä. Lisäksi terassit tuovat asuntoon lisätilaa 278 neliömetrin verran.

Tähtipariskunta päätti myydä Manhattanin asuntonsa ja muuttaa esikaupunkialueelle Englewoodiin, New Jerseyyn. Pari osti sieltä kartanon näyttelijä Eddie Murphylta reilulla yhdeksällä miljoonalla eurolla. Keysilla ja Beatsilla on kaksivuotias Egypt-poika.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat