Tähtiopettaja ärsyyntyi Kaj Kunnakseen: Saat minut aggressiiviseksi

Tähtitanssija Kaj Kunnas opettelee olemaan ärsyttämättä opettajaansa Susa Matsonia tanssitreeneissä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailu on tanssipareille intensiivinen rutistus. Kun toisilleen täysin vieraat ihmiset lyödään yhteen viikoiksi harjoittelemaan uusia kuvioita, harjoitukset eivät aina suju kuin tanssi.

– Ei se aina helppoa ole, Kaj Kunnaksen tähtiopettaja Susa Matson myöntää.

Kaj ja Susa ovat joutuneet opettelemaan uusia tapoja kommunikoida ja toimia keskenään. Tähtiopettajan pinna onkin ollut kireällä Kaj’n tempausten takia vähän väliä.

– Susa on joutunut nielemään sitä, että olen yli-innostunut, puhun koko ajan ja vien asiat väärään suuntaan. Toistan asioita moneen kertaan, Kaj kertoo.

– Ja sitä minä kestä! Mulla menee hermot, Susa puuskahtaa.

– Tunnistan vaimossani Susan piirteitä. Vaimoni ja tyttäreni sanovat mulle, että faija hei sä kerrot noita juttuja viidettä kertaa! Tämä ei ole mulle uutta, mutta Susalla on kestämistä.

Käsillä huitominen ärsyttää Susaa

Ensimmäisillä treeniviikoilla Susa joutui antamaan tähtioppilaalleen kurinpalautuksen ja muistuttamaan tätä keskittymään tanssin opetteluun.

Keskittymisvaikeuksien lisäksi Susa ärsyyntyy Kaj’n liian lähelle ilmestyvistä käsistä.

– En kestä sitä, kun Kaj tulee huitomaan käsillään nenäni eteen. Sen takia pidämme kahden metrin hajuraon. Saan huitomisesta näppylöitä!

– Ensimmäistä kertaa sanon asioista oppilaalle, enkä vain niele pahaa oloani. Sanon, koska en halua inhota Kaitsua, tähtiopettaja kertoo.

Tiukoista sanoista huolimatta tähtiparin yhteiselo treenisalilla sujuu – hajuraon ja muiden sääntöjen takia – pääasiassa kepeissä tunnelmissa.

– Susalla on näistä välillä huono omatunto, Kaj paljastaa.

– Kyllä, koska tulen niin aggressiiviseksi tuon seurassa. Kaitsussa on ärsyttäviä piirteitä. Se on kamalaa, koska menen henkilökohtaisuuksiin. Mulla paha fiilis itseni kanssa tästä, Susa myöntää.

Monessa liemessä keitetty urheiluselostaja ei ole moksiskaan Susan äksyilystä, vaan ottaa kipakan palautteen osoituksena luottamuksesta.

- Susa on ulkonäöllisesti vaimoni näköinen: vaalea lyhyt tukka, tiukka ja fiksu mimmi, joka pistää mut rotiin. Vaimokin on sanonut, että ”ai kun hyvä, että nyt on kaksi, jotka kouluttavat sinua, ettei mun tarvi tehdä kaikkea”, Kaj puhkeaa nauruun.

– Jos vaan opit menisivät perille vielä, Susa kuittaa suu virneessä.

Entä ärsyttääkö tähtitanssijaa joku opettajassaan?

– Sano suoraan vaan, Susa kehottaa nauraen.

– Hermostun harvoin muutenkin, koska tiedän omat puutteeni. Kun olen iloinen, se lähtee ihan lapasesta ja rutistelen Susaa innoissani.

– Ja mä en tykkää siitä!

– Mulla on ihan sama tilanne himassa, enkä tarkoita pahaa. Jos Susa tiuskaisee takaisin, ymmärrän sen hyvin, Kaj toteaa.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat