Tähtinäyttelijä Idris Elballa todettiin koronavirustartunta – eristyksissä jo perjantaista asti

Idris Elba ilmoitti Twitterissä, että hänellä todettiin maanantaiaamuna koronavirustartunta.

Näyttelijä Idris Elba, 47, kertoi maanantaina Twitter-tilillään, että hänellä oli samana aamuna todettu koronavirustartunta.

– Olen kunnossa, eikä minulla ole oireita, mutta olen ollut eristyksissä siitä asti, kun sain tietää mahdollisesta altistuksestani, Elba kirjoitti Twitterissä.

– Pysykää kotona ja olkaa järkeviä. Pidän teidät ajan tasalla voinnistani, ei paniikkia! hän muistutteli vielä seuraajiaan.

Twitterissä jakamallaan videolla hän kertoi saaneensa tietää perjantaina siitä, että oli ollut tekemisissä tartunnan saaneen henkilön kanssa ja vetäytyneensä välittömästi sen jälkeen karanteeniin.

Elba totesi tartunnan "olevan perseestä", mutta kehotti ihmisiä pysymään positiivisella asenteella ja huolehtimaan siitä, ettei virus pääse leviämään entistä enempää.

– Nyt on aika pitää huolta käsienpesusta ja välttää lähikontakteja, hän muistutteli vielä seuraajiaan siitä, kuinka välttää viruksen levittämistä.

Brittinäyttelijä muistetaan muun muassa roolistaan BBC:n televisiosarjassa Luther sekä elokuvasta 28 viikkoa myöhemmin.

Elba ei ole ainoa tähti, jolla on todettu koronavirustartunta. Viime viikolla tartunnastaan kertoi moninkertainen Oscar-voittaja Tom Hanks. Tartunta todettiin myös Hanksin puolisolla Rita Wilsonilla.

Tiistaina kuitenkin uutisoitiin, että pariskunta on päässyt pois sairaalahoidosta ja siirtynyt kotikaranteeniin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja