Tähti-iskijän manageri uhoaa suojattinsa päättävän Dereck Chisoran uran – "Hän on oppinut häviämään"

Nyrkkeilijä Joseph Parkerin manageri David Higgins lataa kovia kommentteja suojattinsa toukokuussa kohtaavan Dereck Chisoran suuntaan.

Parker ja Chisora kohtaavat toisensa raskaansarjan huippuottelussa 1. toukokuuta. Parkerin manageri David Higgins pitää suojattiaan suurena ennakkosuosikkina, eikä anna Chisoralle saumoja.

– Hän on hävinnyt kymmenen ottelua. Hän on oppinut häviämään. Parhaana päivänään Chisora voi tyrmätä, joten meidän täytyy olla siitä tietoisia. Mutta jos Joseph Parker ei tee hölmöä virhettä ja toteuttaa ottelusuunnitelmaansa, näen hänen päättävän Dereck Chisoran uran, Higgins toteaa Ringside Toe2Toe -podcastissa.

Parker oli tovin WBO-liiton maailmanmestari, kun hän kukisti Andy Ruizin MM-tittelin määrittävässä ottelussa Tyson Furyn luovuttua tittelistään vuonna 2016. Parker hävisi kuitenkin tittelinsä Anthony Joshualle vuonna 2018.

Jos 29-vuotias Parker päihittää 37-vuotiaan Chisoran, saattaa hän saada uuden mahdollisuuden MM-titteliin.

– Jos Joseph voittaa tämän, hän saa kunnollisen sauman MM-titteliin. Eddie Hearn on vahvistanut sen. Voittaja saa mahdollisuuden MM-titteliin noin vuoden sisällä ja häviäjä joutuu romuttamolle. Jos häviäjä on Chisora, uskon hänen lopettavan uransa, Higgins sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja