Tähdet, tähdet -kappaleet julki! Nämä laulut kuullaan toisessa lähetyksessä

Tähdet, tähdet -ohjelman toisessa lähetyksessä kuullaan lapsuuden klassikoita.

Tähdet, tähdet -ohjelman kevään toinen lähetys on omistettu lapsuuden klassikoille.

Sunnuntaina tähdet hyppäävät aikakoneeseen ja kertovat, millaisen lapsuuden he elivät. Niiltä ajoilta kaikkien mieleen on jäänyt jokin merkittävä laulu, jonka he esittävät suorassa lähetyksessä.

Ilta: Romeo ja Julia

Herkkä tulkinta Pikku G:n Räjähdysvaara -albumilta löytyvästä kappaleesta. Ilta hoitaa sekä räpin että laulun ja vie biisin ihan omiin sfääreihinsä. Tässä kohtaa teiniromantiikka toimii myös vanhemmille kuuntelijoille.

Samae Koskinen: Surun pyyhit silmistäni

Piirun verran alkuperäistä akustisempi versio, jossa Samaen persoonallinen tulkinta ja avara äänimaisema luovat unenomaisen tunnelman. Kirkan klassikko saa arvoisensa käsittelyn. Miksei tätä ole tehty aikaisemmin?

Petra: Hunningolla

Petra antaa Neljä ruusua -klassikolle tanssipop-käsittelyn, jossa mukana on ripaus lattarimeininkiä. Nyt saa jorata ihan hunningolla.

Kyösti Mäkimattila: Isä kulje hitaammin

Fredi teki Isä kulje hitaammin -käännösiskelmästä hitin 70-luvun alussa ja nyt Kyösti palauttaa tämän ehkä hieman unohtuneen klassikon katsojien / kuulijoiden mieliin. Avioerosta ja lasten suhteesta vanhempiinsa kertova kappale toimii tänäkin päivänä.

Jonna Geagea: Jos et sä soita

Anna Hanskin jättihitti kolahti kansaan 90-luvun alussa, jolloin se oli mukana kaukopuheluita tarjoavassa tv-mainoksessa. Jonnan sielukkaassa tulkinnassa kappale saa modernin äänimaailman myötä uusia ulottuvuuksia.

Jussi Rainio: Mombasa

Taiskan Mombasa on Finnhits-lapsuuden eläneille suomalaisille tuttu kappale. Jussin versio on täynnä tunnetta ja hyökyaallon kokoinen.

Jon-Jon: Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä

Mamban läpimurtohitti on osa Jon-Jonin lapsuuden soundtrackiä. Uudella rytmiikalla ja tämän päivän soundeilla varustettu versio tuo kappaleen iskelmästä enemmän popin puolelle.

Aurora: Sokeripala

Olavi Virta levytti Sokeripalan 50-luvulla, jonka jälkeen sitä ovat muutkin iskelmälaulajat versioineet. Auroran tulkinta poikkeaa kaikista aikaisemmista. Mausteena on soul ja R&B.

Ressu Redford: Annie’s Song

John Denverin Annie’s Song lukeutuu Ressun kaikkien aikojen suosikkeihin ja tällä kertaa mies esittää sen alkuperäisellä kielellä englanniksi.

Heidi Kyrö: Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday

Kyllä, nyt vedetään Boney M:ää! Hauskalla tavalla trooppisia rytmejä ja vuoristomaisemissa kajahtavaa saksalaista yhteislaulua yhdistävä kappale on olennainen osa 70-luvulla lapsuuttaan eläneille suomalaisille.  

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja