Tähdet samassa asussa: Kumpaa nuorista naisista rock-uskottava tyttömäisyys pukee? Katso ja päätä!

Nuoret näyttelijät Rumer Willis ja Zendaya valitsivat ylleen saman asun. Kummalla näkisit kissamaisen, mutta viattoman mekon toisenkin kerran? Miten asustaisit kokonaisuuden?

Tekikö näyttelijöiden Demi Moore ja Bruce Willis tytär Rumer Willis, 24, Alice + Olivia by Stacey Bendet -merkin tyttömäisestä, mutta rock-uskottavasta Bergen-mekosta suositun? Nuori näyttelijätär nähtiin AIDS-tutkimuksen tukigaalassa lokakuussa 2012 mekko päällä. Likemmäs 500 euron arvoinen syksyn 2012 mallistosta löytyvä luomus on nähty tämän jälkeen monen muunkin nuoren naistähden yllä. Heihin lukeutuu muun muassa nousukiidossa oleva Disney-tähti Zendaya Coleman, 16, joka oli valinnut saman mekon American Music Awards -tapahtumaan. Willisin ja Zendayan lisäksi myös tummakutrinen Hollywood-kaunotar, 23-vuotias Krysten Ritter on nähty samassa asussa.

Kun Rummer Willis oli valinnut tyllihelmaisen ja selkää mesh-kankaan alta paljastavan asunsa pariksi mustat glitterisandaalit ja hopeisen clutch-laukun, luotti Zendaya tyttömäisempään kokonaisuuteen pinkeissä kynsissään ja huulissaan. Nilkkaremmilliset piikkikärkiset korkokengät ja musta clutch toivat silauksen toivottua eleganssia tytön asuun!

Kummalle tyttömäinen asennemekko sopii paremmin? Entä kumpi viimeisteli tyylin näyttävämmin?

Katso myös:


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja