Taas verta jäällä NHL:ssä – pelottava ilmiö yleistynyt jääkiekkokaukaloissa

Toronto Maple Leafsin NHL-ammattilainen Ilja Mihejev loukkasi kätensä, kun hän sai viillon luistimesta. 

New Jersey Devilsin Jesper Brattin luistimenterä osui venäläispelaajan käteen. Mihejev heitti nopeasti hanskan pois ja luisteli pukukoppiin. 

– Se on kauhistuttavaa. Äkkiä jäällä oli valtavasti verta, Maple Leafsin maalivahti Michael Hutchinson totesi ottelun jälkeen. 

Maple Leafsin valmentaja Sheldon Keefe kertoi ottelun jälkeen, että Mihejev oli viety New Jerseyssä sairaalaan tutkimuksiin. 

USA Today huomautti jutussaan, että tapaus oli jo kolmas luistimen terän aiheuttama loukkaantuminen lyhyen ajan sisällä. 

Niagara IceDogsin maalivahti Tucker Tynan sai vakavan vamman OHL:n ottelussa 12. joulukuuta. New York Islandersin Cal Clutterbuck koki kovia 19. joulukuuta, kun hän meni taklaamaan ja ranteeseen tuli syvä viilto. Vamma vaati leikkauksen, ja Clutterbuck on toistaiseksi sivussa. 

– Näyttää siltä, että nämä tapaukset ovat yleisempiä kuin omana pelaaja-aikana. En tiedä mistä se johtuu, mutta niin näyttää olevan. Se on harmillista. Tämän tapaisia asioita yritetään välttää, mutta jotkut niistä eivät ole estettävissä, Keefe sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat