Karmea törkytaklaus aiheutti vakavat vammat jääkiekon Kanadan juniorisarjassa – hyökkääjälle napsahti peräti 25 ottelun pelikielto

Kanadan jääkiekon juniorisarja SJHL:ssä nähtiin hurja tilanne, kun Yorkton Terriersin hyökkääjä Greg Mulhall taklasi Melville Millionairesin maalivahti Berk Berkelieviä lauantain ottelussa.

Berkeliev tuli reilusti maaliltaan vastaan ja pelasi kiekkoa eteenpäin. Mulhall oli itse aiemmin lähtenyt spurttaamaan kiekon perään, mutta ei ehtinyt kiinni pelivälineeseen ennen Berkelieviä. Mulhall taklasi maalivahtia törkeästi tilanteessa.

Mulhall sai tempustaan 25 ottelun pelikiellon.

– Se oli ehkä yksi kaikkien aikojen rumimmista teoista, jonka olen nähnyt pelaajana ja valmentajana. Meidän tulee saada tuollaiset pois jääkiekosta, Millionairesin valmentaja Kyle Adams sanoi Reginan CTV Newsille.

Berkeliev vietiin tapahtuneen jälkeen sairaalaan, sillä hän sai tilanteessa useita vammoja, jotka voivat estää pelaamisen kauden aikana.

– Hänellä on 8-10 tikkiä naamassa ja ylähuulessa, viisi tikkiä takaraivossa, häneltä puuttuu hampaita ja hänellä on lievä aivotärähdys, Adams kertoo.

Terriersin valmentaja Mat Hehr kertoo, että Mulhall katuu tekoaan. Ottelussa jaettiin peräti 228 minuuttia jäähyjä. Joukkueet kohtaavat toisensa vielä kuudesti tämän kauden aikana.

Lue myös:

    Uusimmat