Monacon kuninkaalliset kaksoset edustivat viileän tyylikkäinä – tältä 5-vuotiaat Gabriella ja Jacques näyttävät nyt

Monacon ruhtinasparin 5-vuotiaita kaksosia nähdään julkisuudessa harvakseltaan. Sunnuntaina he kuitenkin osallistuivat perinteisiin juhlallisuuksiin Monacossa.

Monacon ruhtinasperhe vietti sunnuntaina katolisen kirkon pyhimys Devotan kunniaksia vietettävää juhlapyhää sunnuntaina.

Perinteeseen on kuulunut jo vuodesta 1874, että ruhtinaspari sytyttää juhlallisuuksissa tuleen puisen veneen.

Juhlissa nähtiin monien iloksi ruhtinas Albert II:n ja ruhtinatar Charlene lisäksi pariskunnan joulukuussa viisi vuotta täyttäneet kaksoset Gabriella ja Jacques.

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin, että pienet kuninkaalliset muun muassa halailivat ja kuiskuttelivat toisilleen juhlallisuuksien yhteydessä.

Molemmat oli puettu tyylikkäisiin villakangastakkeihin: Gabriella kirkkaanpunaiseen ja Jacques tummansiniseen.

Lapset myös vilkuttivat päivällä ennen juhlallisuuksia vanhempiensa kanssa parvekkeelta viileän tyylikkäästi aurinkolaseihin sonnustautuneina.

Kaksosia nähdään julkisuudessa verrattain harvakseltaan, mutta ruhtinatar Charlene on julkaissut heistä ahkerasti kuvia Instagram-tilillään.

Monacon kuninkaallisille Suomikaan ei ole vieras paikka. Ruhtinatar Charlene vieraili lastensa kanssa Suomessa tammikuussa 2019.

Tuolloin kuninkaallinen perhe matkasi Lappiin, missä kaksoset pääsivät todistetusti tapaamaan myös joulupukkia. Myös ruhtinas Albertin tiedetään viihtyneen hiihtämässä Lapin hangilla. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja