Taas pikakihlat! Nick Jonas kihlautui vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen

Nick Jonas ja Priyanka Chopra ovat menneet yllättäen kihloihin.

Laulaja Nick Jonas ja näyttelijä Priyanka Chopra ovat menneet kihloihin, uutisoi People-lehti. Pariskunta kihlautui viime viikolla Chopran 36-vuotissyntymäpäivänä Lontoossa.

Kaksikko on ollut ystävällisissä väleissä viime vuoden Met-gaalasta asti, kun he kävelivät yhdessä punaisella matolla. Kaksikon uutisoitiin aloittaneen seurustelun tämän vuoden toukokuussa.

Jonas sulki kokonaisen Tiffanyn liikkeen New Yorkissa ostaessaan Chopralle sormusta. Kaksikon suhde kuumeni lähteiden mukaan huolella, kun he tapasivat toistensa perheet.

Ensimmäiset huhut kaksikon kihlautumisesta käynnistyivät Intian mediassa, kun intialainen ohjaaja Ali Abbas Zafar ilmoitti Chopran jättävän roolinsa elokuvassa Bharat. Lausunnossaan Zafar sanoi syyn Chopran poisjääntiin olevan hyvin erityinen ja viittasi ohimennen Nick Jonakseen.

Kyseessä on jo kesän kolmannet julkkisten pikakihlat. Ariana Grande ja tämän koomikkopoikaystävä Pete Davidson menivät kesäkuussa kihloihin vain muutaman viikon seurustelun jälkeen. Justin Bieber ja huippumalli Hailey Baldwin kihlautuivat noin kuukauden seurustelun jälkeen.

Jonas tuli tutuksi 2000-luvulla Jonas Brothers -yhtyeestä ja on myöhemmin niittänyt mainetta soolouralla. Chopra on yksi Intian suurimpia tähtiä, joka on Bollywood-tuotannon lisäksi ollut mukana Baywatch-elokuvassa ja tähdittää ABC-kanavan Quantico-televisiosarjaa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat