Syöpään sairastunut Ensitreffit-Tuula kertoo hoidoistaan ja voinnistaan: "Muutaman vuorokauden olen täysin eristettynä"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähty Tuula on tällä hetkellä hoidossa Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Tuula kertoi joulukuussa sairastuneensa kilpirauhasen syöpään. Hän kertoi tuolloin Instagramissa, että syöpä löydettiin täysin sattumalta, kun hän oli hakeutunut lääkärin vastaanotolle muun syyn vuoksi. Hoitoon ei tarvittu raskaita syöpähoitoja ja ennuste oli Tuulan mukaan loistava. 

Tuula antoi nyttemmin Instagramissa päivityksen voinnistaan. Julkaisemassaan postauksessa hän kertoo olevansa säteilyeristyksessä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

– Mähän olen siis tällä hetkellä TAYSissa saamassa hoitoa kilpirauhasen syöpään. Sain eilen ison annoksen radiojodia sisältävän kapselin ja muutaman vuorokauden olen täysin eristettynä säteilyn vuoksi, hän kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuulan mukaan hoito on mennyt hänen osaltaan todella hyvin. 

– Mitään oloja ei ole tullut, vointi on hyvä. Oon katsellut Netflixiä ja lätissyt puhelimessa ja vähän kumpparijumppaillut, hän kertoo.

Pari outoa oiretta Tuula kertoo kuitenkin huomanneensa.

– Mun iho tuntuu olevan ihan keltainen ja mussa on tällä hetkellä sellainen tosi hämmentävä rikkinen ominaistuoksu, hän kirjoittaa.

Tuulan julkaisun kommenttikenttään on jätetty lukuisia tsemppiviestejä.

– Voimia ja halauksia sinulle sinne sairaalaan ja hoitoihin.

– Kovasti voimia!

– Voimia ja jaksamista sinulle.

Tuula avioitui vuonna 2021 Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Miikan kanssa, mutta pariskunta päätyi eroon jo kesken kuvausten. 

– Emme tulleet eropäätökseen yhdessä, vaan Miika teki sen yksin. En tiedä tarkalleen syytä siihen, mikä oli viimeinen niitti. Yhtäkkiä minut oli vain estetty joka paikasta, Tuula kertasi suhteen loppua MTV Uutisille vuoden 2021 joulukuussa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat