Syntymätodistukseen lipsahti kiusallinen moka: Tyttövauva sai hevibändin nimen

Tuore amerikkalaisäiti hämmästyi pahanpäiväisesti, kun hänen vauvansa nimi oli kirjoitettu väärin syntymätodistukseen ja tytöstä tuli viralliselta nimeltään Korn. Tapauksesta kertoo muun muassa Fox News.

Sopivan nimen löytäminen vauvalle voi olla haastavaa, ja valinta saattaa kaduttaa myöhemmin. Eräälle tuoreelle äidille harmitus iski jo siinä vaiheessa, kun hän sai lapsensa syntymätodistuksen käteensä.

Seattlelainen Kelsey Tate kertoo Twitterissä, että sairaalahenkilökunta sekoitti hänen vauvansa nimen ja nyt tyttö on virallisesti Korn. Ilmeisesti Kelseyn lapsen olisi oikeasti pitänyt saada nimekseen Kora.

Äidin mukaan nimi kirjoitettiin ensin oikein, mutta jostain syystä se päätyi syntymätodistukseen kiusallisen kirjoitusvirheen kera.

Kelseyn twiitistä on tullut yli toistasataatuhatta ihmisiä huvittanut viraalihitti.Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Äiti oppi paljon Korn-bändistä

Korn on palkittu yhdysvaltalainen metalliyhtye, jonka lyriikoissa käsitellään usein esimerkiksi hyväksikäyttöä, huumeita ja tuskaa – siis asioita, joita vanhemmat eivät tavallisesti halua lapsiinsa yhdistää.

Kelsey aikoo muuttaa tyttärensä nimen. Äitiä kuitenkin harmittaa, ettei virallista syntymätodistusta voi nyt laittaa lapsen vauvakirjaan. Korjauslomake nimittäin oli syntymätodistuksen toisella puolella.

Kelsey kertoo Twitterissä, että hän on tapauksen johdosta oppinut paljon Korn-bändistä. Hän sanoo tietävänsä tätä nykyä jokaisen yhtyeen kappaleen nimen. Bändin tunnettuja biisejä ovat muun muassa "Blind", "Freak on a Leash" sekä "Make Me Bad".

Katso videolta, miten hulvattomasti eräs vauva reagoi ensimmäiseen jäätelömaistiaiseensa.

Vauva maistoi jäätelöä ensimmäisen kerran – katso pienokaisen hulvaton reaktio kylmään herkkuun 1:21

Lue myös:

    Uusimmat