Syntymäpäiväjuhlat päättyivät traagisesti – raskaana ollut entinen tosi-tv-tähti kuoli

Televisiosta tuttu Lyric McHenry löydettiin tajuttomana Bronxin kaupunginosasta New Yorkissa.

E!-kanavan EJNYC-tositelevisiosarjassa nähty Lyric McHenry löydettiin kadulta tajuttomana viideltä aamuyöllä New Yorkissa. McHenrylla oli yllään vain yöpaita ja alushousut. Hänet kiidätettiin Bronxin kaupunginosassa sijaitsevaan sairaalaan, jossa hän raporttien mukaan menehtyi.

McHenryn hallusta löydettiin pieni pussillinen kokaiinia. Poliisi epäilee 26-vuotiaan naisen kuolemansyyksi yliannostusta. McHenry oli lähteiden mukaan kuollessaan 20. viikolla raskaana.

McHenry oli ollut juhlimassa syntymäpäiväänsä vain tunteja ennen kuin hänet löydettiin kadulta. McHenry oli päivittänyt Instagram-tarinaansa pitkin iltaa. Hän juhlisti syntymäpäiväänsä vierailemalla lukuisissa New Yorkissa sijaitsevissa hotelleissa.

Vuonna 2016 nähty EJNYC-sarja nähtiin lyhyesti E!-kanavalla. Ohjelman keskiössä oli koripallolegenda Magic Johnsonin poika EJ Johnson. Johnson oli toivottanut McHenrylle syntymäpäiväonnittelut viime viikolla omalla Instagram-tilillään. Onnitteluissa hän kuvasi McHenrya parhaaksi ystäväkseen.

– Hyvää syntymäpäivää parhaalle ystävälleni, joka on tallustanut kanssani prinsessavaatteissa ensimmäisestä päivästä lähtien. Lyric, sanat eivät voi kuvailla kuinka paljon rakastan sinua, Johnson kirjoitti ystävälleen Instargam-julkaisussa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat