Twilight-tähti on kuollut 30-vuotiaana – löytyi kotoaan menehtyneenä tyttöystävänsä viereltä

Twilight-elokuvassa esiintynyt näyttelijä Gregory Tyree Boyce on kuollut. 

Näyttelijä Gregory Tyree Boyce esiintyi vuonna 2008 jättimenestyksen keränneessä elokuvassa Twilight  Houkutus. Boyce löytyi kuolleena kotoaan Los Angelesista 13. toukokuuta, kertoo CNN. Kuoleman vahvisti piirikunnan kuolemansyyntutkija. 

Boycen kuolinsyy on toistaiseksi epäselvä, mutta sen epäillään liittyneen huumeisiin. Hän oli kuollessaan 30-vuotias. Tapauksessa ei epäillä rikosta. Näyttelijän lisäksi myös hänen tyttöystävänsä, 27-vuotias Natalie Adepoju löytyi kuolleena asunnosta. 

Daily Mailin mukaan pariskunnan löysi asunnosta heidän ystävänsä. Viranomaisten mukaan mitään ei ollut tehtävissä, kun pari löydettiin. Pariskunta oli tapaillut toisiaan vuoden ja heillä kummallakin oli lapsi edellisistä suhteistaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä tunnettiin parhaiten roolistaan Tyler Crowleyna Twilight-elokuvassa. Hänet nähtiin myös muun muassa Apocalypse-lyhytelokuvassa vuonna 2018. 

Sunnuntaina 17. toukokuuta Boycen äiti Lisa Wayne muisteli poikaansa Facebook-tilillään. Waynen mukaan hänen poikansa oli mitä parhain kokki ja aloittamassa juuri uutta ravintolaprojektia. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja