Syntyikö Paris Hiltonin tytär jo? Kertoo videolla, että hänellä on kaksi vauvaa

Seurapiiritähti Paris Hilton hehkutti TikTok-videolla, että hänellä on kaksi vauvaa. 

Seurapiiritähti Paris Hiltonin, 42, ja hänen aviomiehensä pääomasijoittaja Carter Reumin, 42, perhe on mitä ilmeisimmin kasvanut tyttövauvalla. Parilla on entuudestaan alle vuoden ikäinen Phoenix-poika, joka on saatu sijaissynnyttäjän avulla. 

Hilton julkaisi 24. marraskuuta Instagramin tarinat-osion puolella videoita, joissa nimittää Phoenixia isoveljeksi. Lisäksi hän jakoi julkaisun vaaleanpunaisesta bodysta, jossa lukee London. Kuvatekstissä hän kiitti tyttärestään. 

Hiltonin TikTokiin 24. marraskuuta jakamalla videolla hän kysyy sukulaislapsiltaan, ovatko he innoissaan uudesta serkustaan ja vastaa myöntävästi, kun toinen tiedustelee, onko hänellä kaksi vauvaa. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta ilmoitti Phoenix-poikansa syntymästä tammikuussa. Hilton ja Reum menivät naimisiin marraskuussa 2021. 

Aiemmin tänä vuonna Hilton kertoi Glamour UK:lle, miksi hän ja Reum päättivät käyttää sijaissynnyttäjää saadakseen poikansa.

– Kun olin The Simple Life -ohjelmassa, niin minun piti olla huoneessa, kun nainen synnytti, ja se traumatisoi minut. Mutta halusin perheen niin kovasti, sen fyysinen osa vain...Olen vain niin peloissani. Synnytys ja kuolema ovat kaksi asiaa, jotka pelottavat minua enemmän kuin mikään muu maailmassa, Hilton kertoi tuolloin. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat