Synnyttänyt vaimo sai mieheltään arveluttavan lahjan ja kauhistui: "On melko selvää, mihin sitä käytetään"

Kun synnyttänyt äiti sai aviomieheltään huomaavaiseksi tarkoitetun lahjapussukan, hän järkyttyi: lahjapussukasta löytyi myös emätintä tiukentavaa voidetta.

Miltä tuntuisi, jos kumppanisi antaisi sinulle kehoasi mollaavan lahjan? Eräs Reddit-käyttäjä joutui ahdistavan tilanteen eteen, kun hänen aviomiehensä osti hänelle alapäätä tiukentavan voiteen.

– Tänä aamuna heräsin ja yöpöydälläni oli lahja. Se oli söpössä, kimaltavassa, pinkissä kassissa ja mukana oli söpö lappu aviomieheltäni, nimimerkki aaplmns kirjoittaa.

– Sisällä oli Je Joue Mimi -merkkinen vibraattori, alushousut, suosikki-kylpyvaahtoani ja vartalovoi The Body Shopista, kahta liukuvoidetta... Ja jotakin, minkä nimi oli Like A Virgin 24 Hour Tightening Cream (suomeksi "kuin neitsyt, 24 tunnin tiukentava voide", toim.huom.) On melko selvää, mihin sitä käytetään, mutta avasin purkin kuitenkin. Jep. Se on emätintä tiukentavaa voidetta.

"Ajattelin ja ajattelin, yritin löytää jonkun merkin, ettei hän ole tyytyväinen..."

Perhe oli aiemmin saanut toisen lapsensa, ja synnytys oli ollut rankka äidin keholle. Hän oli saanut alapäähänsä pahoja repeämiä.

Silti nainen onnistui harrastamaan seksiä miehensä kanssa jo kuuden viikon kuluttua synnytyksestä. Hän kertoo, ettei ole huomannut seksin tuntuvan mitenkään erilaiselta, eikä mieskään ole sanonut mitään.

– Hän tekee aloitteen usein ja pääsee aina "maaliin". Ajattelin ja ajattelin, yritin löytää jonkun merkin, ettei hän ole tyytyväinen, mutta mitään ei tule mieleen, nainen sanoo.

– Olen niin nolostunut. Tätä on vaikeaa kuvailla, mutta koen olevani vähemmän nainen, kuin aikani olla seksikäs ja pitää hauskaa avomieheni kanssa olisi mennyt ohi. Ajattelen jopa, pohtiiko hän pettämistä.

Järkyttynyt vaimo kertoo rakastavansa aviomiestään ja pelkäävänsä eroa. Hän jopa kyselee, onko joku käynyt emätintä tiukentavassa leikkauksessa.

Oliko kyseessä sittenkin inhimillinen virhe?

Vastaajat ovat yrittäneet lohduttaa kysyjää toteamalla, että kyseistä voidetta saa usein kaupan päälle seksikaupan tilauksiin: kenties mies vain heitti sen pussiin tajuamatta, millainen tuote oli kyseessä.

– Näen mielessäni, että hän on mennyt seksikauppaan ja kertonut myyjälle, että hän haluaa asioita saadakseen vaimonsa tuntemaan olonsa seksikkäämmäksi synnytyksen jälkeen, ja tämä oli yksi tuote, jota hänelle esiteltiin, nimimerkki TurtleOnTheRocks ehdottaa.

Moni kehottaa myös keskustelemaan asiasta suoraan aviomiehen kanssa.

"Hän ajatteli, että se oli aika hauskaa..."

Päivityksessä nainen kiittelee saamistaan neuvoista ja kertoo puhuneensa asiasta miehensä kanssa. Mies oli saanut voiteen ystävänsä vaimolta, joka myy kyseistä tuotetta.

– Hän tiesi, mitä varten se on, muttei ajatellut sitä paljoakaan ja pani sen mukaan lahjaani. Hän ajatteli, että se oli aika hauskaa, ja ajatteli, että minustakin olisi niin.

"Hän lupasi, ettei hänellä ole mitään ongelmia kehoni kanssa"

Pian mies tajusi, ettei vaimo pidä lahjasta, eikä tällä ole mitään innostusta kokeilla sitä. Nyt mies tuntee olonsa kurjaksi.

– Annoin hänen lukea tämän (kirjoitukseni Redditissä) ja luulin, että hän oli itkeä. Hän lupasi, ettei hänellä ole mitään ongelmia kehoni kanssa ja jos hänellä olisi, hän puhuisi asiasta kanssani.

Mies myös vakuutti, ettei vaimo tarvitse leikkausta. Pari onkin sopinut riidan ja kaikki on hyvin. 

Lue myös:

    Uusimmat