Mainos

Sydänsurut veivät hengen – lentokentälle julmasti hylätty koira menehtyi

Lentokentälle hylätty koira kuoli odottaessaan uskollisesti omistajansa paluuta. Koira ehti vaellella ympäriinsä peräti kuukauden ajan, ennen kuin se pelastettiin löytöeläinkotiin. Silloin oli kuitenkin jo liian myöhäistä.

Sen jälkeen, kun omistaja hylkäsi koiransa julmasti lentokentälle, koira käveli ympäriinsä päiviä elätellen uskoa siitä, että omistaja vielä palaisi lemmikkinsä luokse. Se oli kierrellyt ja haistellut ihmisiä, mutta todistajien mukaan koiran toivo alkoi kuitenkin pikkuhiljaa hiipua.

Viimeiset elinpäivänsä se vietti passiivisena lentokentän nurkassa maaten. Vaikka muut matkustajat tarjosivat sille ruokaa, surun murtama koira ei suostunut syömään muruakaan.

Järkyttävä hylkääminen vei koiralta elämänilon

Koiraa tutkineen Alejandro Sotomonten mukaan menehtynyt koira oli alle kahden vuoden ikäinen, eikä merkkejä vakavista sairauksista havaittu. 

– On oletettavaa, että sillä on omistaja ja koti, ja että se on hylätty, koska koiria ei koskaan jätetä lentokentälle, Sotomonte kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koira oli mennyt kentällä olon aikana niin huonoon kuntoon, että kun pelastushenkilökunta vihdoin saapui paikalle, mitään ei ollut enää tehtävissä. Koira pystyi hädin tuskin seisomaan, eivätkä annetut lääkkeet tehonneet siihen toivotulla tavalla. Vaikka henkilökunta teki kaikkensa, koira kunto heikkeni entisestään ja se todettiin todella masentuneeksi ja surulliseksi ennen kuolemaansa. Koiran voidaan siis sanoa kuolleen särkyneeseen sydämeen.

Tämä traaginen tapaus sattui Kolumbiassa sijaitsevalla Palonegron lentokentällä.

Lähde: Telegraph

***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.