Suositulle SwiftKey-näppäimistölle merkittävä päivitys – monia uudistuksia

Tätä nykyä Microsoftin omistuksessa oleva SwiftKey-näppäimistösovellus on saanut merkittävimmän päivityksen pitkään aikaan. Uudistuksista kertoo The Verge.

SwiftKey 7.0 tuo mukanaan monia uudistuksia. Aiemmin keskeisessä roolissa ollut hubi on tullut tiensä päähän ja sen korvaa tuore ja huomattavasti simppelimpi työkaluvalikko, josta käsin onnistuu helposti muun muassa emojien, tarrojen ja GIF-tiedostojen lähettäminen sekä tulevaisuudessa myös muiden toimintojen käyttäminen. Microsoft on myös luvannut lisäillä lähitulevaisuudessa uusia tarrapaketteja keskustelujen elävöittämiseksi.

Kenties mielenkiintoisimmat lisäykset ovat kuitenkin vielä työn alla. Tulevaisuudessa SwiftKeyllä voi helposti jakaa sijaintinsa keskustelukumppanien kanssa useilla eri sovelluksilla, jonka lisäksi kalenteri integroidaan vahvasti osaksi virtuaalinäppäimistöä. SwiftKeyllä kirjoitettaessa tapahtumia voi lisätä kätevästi suoraan älypuhelimen kalenteriin ilman tarvetta useiden sovellusten avaamiselle.

Microsoft on viime aikoina lisännyt panostustaan juuri SwiftKey-näppäimistöön ja sulkenut hiljalleen muita aiemmin tarjolla olleita vaihtoehtojaan kilpaillakseen paremmin virtuaalinäppäimistöjen herruudesta.

SwiftKey 7.0 on nyt ladattavissa maailmanlaajuisesti sekä Android- että iOS-laitteille.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja