Suvi Teräsniskan hiljaiselo ja keikkojen peruuntuminen huolettivat somessa – laulaja avaa nyt tilannettaan

2:07
Ilman esi-isän ylennystä ei olisi nyt artistia nimeltään Suvi Teräsniska: "Kuulostaa ihan Euroviisu-edustajalta"

Suvi Teräsniska rikkoi hiljaisuutensa somessa.

Laulaja Suvi Teräsniska on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa sosiaalisen median puolella. Seiska myös uutisoi aikaisemmin, että laulaja on perunut yllättäen ainakin osan helmi-maaliskuun keikoistaan vedoten henkilökohtaisiin syihin.

Artistin voinnista on oltu huolissaan sosiaalisessa mediassa. Sekä Teräsniskan somehiljaisuus että äkisti peruutetut keikat ovat puhuttaneet muun muassa viestipalvelu Jodelissa.

Teräsniska rikkoi somehiljaisuutensa perjantaina 13. tammikuuta. Laulaja jakoi Instagram-tililleen kuvan, jonka yhteydessä hän avaa tilannettaan.

– Tervehdys kaikki. Viime vuosi oli mulle kokonaisuutena odotettua raskaampi ja siksi päätin ottaa nyt keväälle aikaa itselle ja perheelle, Teräsniska kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oon tottunut aina menemään ja tekemään vaikka pää kainalossa. 15 vuotta, pyöreästi 1500 keikkaa. Nyt oli hyvä hetki pysähtyä ja vetää vähän happea, hän jatkaa.

Laulaja kiittää seuraajiaan saamistaan viesteistä ja kertoo odottelevansa seuraavia pakkasia päästäkseen ladulle hengittelemään. Hän ei kommentoi postauksessaan suoraan keikkojensa peruuntumisia.

Teräsniskan levy-yhtiön Warner Music Finlandin verkkosivujen mukaan artistilla ei ole tällä hetkellä tulevia keikkoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja