Suurin pudottaja -tähti menehtyi vain 30-vuotiaana: "Hän inspiroi miljoonia ihmisiä"

Yhdysvaltojen Suurin pudottaja -sarjan kilpailija on kuollut vain 30-vuotiaana.

Yhdysvaltojen Suurin pudottaja (The Biggest Loser) -tositelevisio-ohjelmassa 7. kaudella kilpaillut Daniel Wright on kuollut leukemiaan vain 30-vuotiaana. Wright menehtyi miltei tasan kaksi vuotta sen jälkeen, kun sairaus diagnosoitiin.

Muut sarjan kilpailijat ovat suruissaan kommentoineet miehen poismenoa sosiaalisessa mediassa.

– Sydämeni särkyi kuultuani Danielista, joka taisteli niin urheasti syöpää vastaan ja muutenkin. Hän oli yksi kilteimmistä ihmisistä, jonka olen tavannut, entinen kilpailija Courtney Crozier Respess kirjoitti Facebookissa.

Wrightin syöpä diagnosoitiin ensimmäisen kerran lokakuussa 2017. Hän oli jo palaamassa töihin, kun leukemia yllättäen paheni viime vuoden lopulla. Wright kiidätettiin sairaalaan, jossa hän vietti neljä viikkoa muun muassa kuumeilusta, infektioista ja kemoterapian sivuvaikutuksista johtuen.

Kilpailijakollegoiden tavoin myös sarjan tuottajat ovat esittäneet surunvalittelunsa Wrightin poismenosta.

– Daniel Wright oli malliesimerkki Suurin pudottaja -kilpailijasta. Hän inspiroi miljoonia ihmisiä ohjelmassa esiintyessään ja monia muita taistellessaan urheasti sairauttaan vastaan. Ajatuksemme ovat hänen vaimonsa Rebeccan sekä muiden hänen läheistensä luona, tuottajat kirjoittivat kauniisti.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat