Suurin pudottaja -kisan voittaja naimisiin

Häitään Suurin pudottaja -ohjelmassa motivaattorina pitänyt Kaisu Romppainen meni naimisiin heinäkuun alussa.

MTV3:n Suurin pudottaja -suosikkiohjelman voittaja Kaisu Romppainen vaihtoi siviilisäätyään parisen viikkoa sitten. Kaisu on ollut tuoreen aviomiehensä kanssa yhdessä reilu pari vuotta.

– Olin miettinyt, että pitäisi laihduttaa kiloja pois. Mietittiin siinä sitten miehen kanssa, että mikä olisi motivaattori, jolla kilot saa pois. Ensiksi tuli mieleen joku etelänmatka, mutta sitten sain päähäni, että häät. Mennään naimisiin, jos saan kiloja karistetuksi. Se oli ihan oma päätös, Kaisu kertoo Viihdeuutisille.


Kaisu sai laihdutettua tiukan treenin ja ruokavalion avulla lopulta yli 50 kiloa. Moni morsian haaveilee pukevansa hääpäivänään ylleen unelmiensa hääpuvun, mutta persoonallinen Kaisu halusi tehdä eri tavalla kuin muut.

– En ollut koskaan haaveillut mistään tietynlaisesta hääpuvusta, jos laihdun. Menin vain pukuvuokraamoon ja sanoin, että haluan nyt jonkun koltun.

Kaisu ei ole ainoa ohjelmassa kisannut laihduttaja, joka on vaihtanut siviilisäätyään viimeisen vuoden aikana. Ohjelmassa kisannut pariskunta Mari ja Omo menivät vihille marraskuussa 2009.

Teksti ja Kuvat: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat