Suurin pudottaja-kisan voittanut Kaisu naimisiin

Häitään motivaattorina pitänyt Kaisu Romppainen meni naimisiin miehensä kanssa heinäkuun alussa.

MTV3:n suosikkiohjelmassa huikeat 52 kiloa laihduttaut Kaisu vaihtoi siviilisäätyään parisen viikkoa sitten.

– Vihkiminen tapahtui ihan lähipiirin keskuudessa. Paikalla kirkossa olivat vain vanhemmat ja sisarukset. Varsinaiset hääjuhlat on tarkoitus pitää sitten elokuussa sukulaisille ja ystäville, Kaisu kertoo Viihdeuutisille.

Kaisu on ollut tuoreen aviomiehensä kanssa yhdessä reilu pari vuotta. Tarina naimisiinmenon taustalla ei ole se kaikkein tavanomaisin, mutta se ei kuitenkaan laimenna kaksikon välisiä tunteita.

– Olin miettinyt, että mun pitäisi laihduttaa kiloja pois. Mietittiin siinä sitten miehen kanssa, että mikä olisi se motivaattori jolla kilot saa pois. Ensiksi tuli mieleen joku etelänmatka, mutta sitten sain päähäni, että häät. Mennään naimisiin, jos saan kiloja karistetuksi. Se oli ihan mun oma päätös, Kaisu nauraa.

Kaisu sai laihdutettua tiukan treenin ja ruokavalion avulla lopulta yli 50 kiloa. Moni morsian haaveilee pukevansa hääpäivänään ylleen unelmiensa hääpuvun, mutta persoonallinen Kaisu halusi tässäkin tehdä eri tavalla kuin muut.

– En ollut koskaan haaveillut mistään tietynlaisesta hääpuvusta, jos laihdun. Menin vain pukuvuokraamoon ja sanoin, että haluan nyt jonkun koltun.

Kaisu ei ole ainoa ohjelmassa kisannut laihduttaja, joka on vaihtanut siviilisäätyään viimeisen vuoden aikana. Ohjelmassa kisannut pariskunta Mari ja Omo menivät vihille marraskuussa 2009.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat