"Suuri tulos": Manchester City jyräsi liigacupin mestariksi – Guardiola sai päänavauksensa

Manchester City kukisti Arsenalin Englannin liigacupin finaalissa Lontoon Wembleyllä lukemin 3–0. Valmentajien aatelisiin lukeutuva Pep Guardiola saavutti samalla ensimmäisen pokaalinsa Manchester Cityn managerina.

City avasi maalihanansa ensimmäisellä jaksolla maalivahti Claudio Bravon pitkän maalipotkun jälkeen. Sergio Agüero juoksi pallon kiinni ja nosti pelivälineen rangaistusalueen rajalta kaaressa yli Arsenal-vahti David Ospinan.

City-kapteeni Vincent Kompany ohjasi toisella jaksolla Ilkay Gündoganin laukauksen verkon perukoille, ja David Silva täydensi laukauksellaan loppulukemat 3–0:aan 65. minuutilla.

– Olen ylpeä joukkueesta. 3–0-voitto Wembleyllä on suuri tulos mitä tahansa vastustajaa vastaan, Kompany sanoi Sky Sportsille.

Sunnuntain Valioliiga-otteluissa Manchester Unitedin kukisti suurseurojen taistossa Chelsean 2–1, ja Tottenham nappasi 1–0-vierasvoiton Crystal Palacesta.