Alasarjaseuran pyristely ei riittänyt – Cityn tähtihyökkääjä ratkaisi lisäajalla

Manchester City voitti Bristol Cityn 2-1 kotikentällään Englannin liigacupin välierien ensimmäisessä osaottelussa tiistaina.

Puolivälierissä Manchesterin toisen suurseuran Unitedin dramaattisesti lisäajalla pudottanut Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Bristol kiusasi Cityä koko ottelun ajan ja sai mahdollisuuden siirtyä ensimmäisellä jaksolla johtoon, kun Cityn John Stones aiheutti vieraille rangaistuspotkun. Bobby Reid sai kunnian viimeistellä 1-0-johtomaalin.

Cityn kapteenina ottelussa toiminut Kevin de Bruyne tykitti Raheem Sterlingin tarjoilusta Cityn tasoitusmaalin toisen jakson alussa. Vaihdosta kentälle tullut Cityn kaikkien aikojen maalintekijä Sergio Agüero puski Bernardo Silvan keskityksestä voittomaalin ottelun lisäajalla.

Toisessa välierässä kohtaavat Arsenal ja Chelsea, jotka pelaavat ensimmäisen osaottelunsa keskiviikkona. City ja Bristol ratkaisevat finaalipaikan kohtalon 23. tammikuuta.