Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Suuri suru laskeutuu Pihlajakadulle – Taalasmaat surevat menehtyneitä perheenjäseniään

18:16
Katso myös Salattujen elämien vastaavan tuottajan haastattelu! Marko Äijö paljastaa, miksi näin lohduttomaan juonenkäänteeseen päädyttiin.

Salkkareiden kevätkauden päättäneen traagisen onnettomuuden seuraukset alkavat selvitä Pihlajakadun asukkaille, kun sarja palaa kesätauolta.

Salatut elämät -sarjan kausi alkaa Pihlajakadulla murheellisissa merkeissä, kun dramaattisen helikopteriturman tuhot alkavat valjeta asukkaille.

Ulkona käy nopeasti ilmi, että Akia ja Camillaa kuljettanut kopteri on syöksynyt suoraan Talen ja Sannin auton päälle. Ensimmäisten joukossa turmapaikalle saapunut Kalle yrittää selvittää, onko autossa olleen perheen auttamiseksi mitään tehtävissä, mutta kohtaa lohduttoman näyn.

Kalle kieltää Elinaa katsomasta autoon, ja järkyttävä totuus valkenee Elinalle saman tien. Taalasmaiden perheen ylle laskeutuu suuri suru.

Selviytyikö kukaan perheestä onnettomuudesta elossa? Se selviää yllä olevalta videolta!

Salatut elämät jatkuu arkisin uusin jaksoin maanantaina 3. elokuuta kello 19.30 alkaen! Syyskauden ensimmäiset jaksot ovat katsottavissa C Moressa jo 31. heinäkuuta!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja