Suunto esitteli uuden Suunto 5 -urheilukellon

Suomalainen Suunto on esitellyt uuden Suunto 5 -urheilukellon. Suomessa Vantaalla valmistettava uutuus on suunnattu etenkin aktiivisille liikkujille.

Suunto 5 on suunniteltu älykkääksi kumppaniksi aktiiviseen elämäntapaan ja myös tavoitteelliseen harjoitteluun. Sen valttikorteiksi lupaillaan älykkään virransäästön tarjoamaa jopa 40 tunnin akunkestoa, kattavia harjoitustoimintoja ja kompaktia muotoilua.

Suunto 5 toimii valmentajan tavoin ja sisältää yli 80 käyttäjän mukautettavissa olevaa urheilutilaa. Kello tukee tekoälyominaisuuksia, joita hyödynnetään muun muassa VO2-arvon, eli maksimaalisen hapenottokyvyn laskemisessa. Tätä ja muita arvoja hyödyntämällä Suunto 5 osaa kehottaa käyttäjäänsä lepäämään, kun sille on tarve, mutta myös nousemaan sohvalta elimistön palauduttua.

Kello oppii käyttäjänsä liikkumistottumukset ja osaa esimerkiksi muistuttaa lataustarpeesta ennen ajankohtaa, jona käyttäjä yleensä lähtee pidemmälle lenkille.

Suunto 5 on suunniteltu kertämään rankkoja olosuhteita. Kello on pölyltä suojattu ja vesitiivit 50 metriin asti, minkä lisäksi se kestää hyvin sekä kuumaa että kylmää säätä.

Kattavan harjoittelu- ja uniseurannan lisäksi kello sisältää GPS:n, jonka avulla esimerkiksi juoksureittejä voi etukäteen suunnitella Suunto-sovelluksessa. Sovellus sisältää ympäristöstä myös lämpökarttoja, jotka näyttävät, missä muut Suunto-urheilukellojen käyttäjät liikkuvat.

Suunto 5 tulee myyntiin 4. kesäkuuta ja saatavilla on neljä värivaihtoehtoa: musta All Black, valkoinen, viininpunainen Burgundy Copper ja tummanpuhuva Graphite Copper. Kellon suositushinta on 329 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja