Suunnittelijat eivät suostuneet pukemaan laulajaa gaalaan – tähti tylytti somessa

Bebe Rexha tylytti Instagramissa vaatesuunnittelijoita, joiden mielestä hän on liian suuri gaala-asuun. 

Laulaja Bebe Rexha julkaisi Instagramissa videon, jolla kertoo pöyristyttävästä kokemuksestaan. Tähti osallistuu helmikuun alussa Grammy-gaalaan yhtenä ehdokkaana ja on yrittänyt saada muotisuunnittelijan tekemään itselleen juhlaan asun.

Videolla Rexha kertoo, että moni suunnittelija kieltäytyi vaatettamasta häntä, koska hän on kokoa 8. 

– Tiimini keskusteli monen suunnittelijan kanssa, ja moni heistä ei halua pukea minua, koska olen "liian suuri". Kirjaimellisesti, "liian suuri", Rexha hämmästelee. 

– Jos koko 6/8 on liian suuri, en tiedä, mitä sanoa. Sitten en halua käyttää teidän v***n mekkojanne, koska tuo on hullua. Teidän mukaanne naiset, jotka ovat kokoa 8 tai yli eivät ole kauniita eivätkä voi käyttää teidän pukujanne. 

Kuvan alla Rexha kirjoittaa ymmärtävänsä, ettei hänen tyylinsä ja musiikkinsa ole kaikkien mieleen. 

– Mutta älkää väittäkö, ettette voi pukea ihmistä, joka ei ole mallikokoa. Voimauttakaa naisia rakastamaan kehojaan sen sijaan, että saatte tytöt ja naiset tuntemaan itsensä huonoiksi kokonsa takia. Olemme kauniita missä koossa tahansa! Pieninä tai suurina! 

– Ja minun koon 8 kroppani on silti menossa Grammyihin! nainen sivaltaa. 

Julkaisu on saanut valtavasti tukea niin faneilta, kollegoilta kuin suunnittelijoiltakin. Rexhalle on sittemmin satanut tarjouksia Grammy-puvun suunnittelusta. 

– Olet kaunis! Jokainen nainen missä tahansa koossa on kaunis! Kerro kun voin alkaa luonnostella, pukusuunnittelija August Getty kirjoittaa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat