Taas uusi pikkulapsi sai "maailman kauneimman" tittelin – vanhemmille sataa kritiikkiä: "Anna, etkö pelkää seurauksia?"

Maailman kauneimmaksi tituleeratulla tytöllä on miljoona seuraajaa Instagramissa.

Anastasiya Knyazeva on kuusivuotias, ja jo nyt häntä kutsutaan maailman kauneimmaksi lapseksi. Venäläistytön Anna-äiti on julkaissut hänestä kuvia siitä asti kun tämä oli nelivuotias.

Knyazevalla on miljoona seuraajaa Instagramissa; lisäksi hänellä on jo mallisopimus.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Äiti on saanut palautetta muun muassa tytön meikkaamisesta, kertoo HYGO-sivusto Facebookissa. Kommentoijat kritisoivat esimerkiksi sitä, että tytön kuvia on netissä runsaasti, eikä äiti suojele häntä "pahoilta ihmisiltä", joita maailmassa on.

– Anna, etkö pelkää seurauksia? Hän on lapsi. Mielestäni et voi mainostaa lapsiasi, koska maailma on hyvin julma. Ja raha ei auta. Anteeksi, tämä on minun mielipiteeni, eräs kommentoija kirjoitti Daily Mailin mukaan.

– Hävetkää, ihmiset, jotka häpäisette tätä viatonta lasta! Jos ketään pitäisi syyttää, niin vanhempia, jotka altistavat lapsen liian aikaisin "aikuisuudelle", ja mediaa, joka edistää stereotyyppistä kuvaa kauneudesta! Kaikki tytöt ovat yhtä kauniita erilaisilla tavoilla, Mehreen kommentoi Vonvon-sivuston Facebook-sivulla.

Muitakin "maailman kauneimpia" on 

Aiemmin "maailman kauneimman" titteliä on kannatellut esimerkiksi Thylane Blondeau, jolle mallin työstä muodostui ammatti. Nuori nainen saa jatkuvasti ihailuja, deittikutsuja ja muita kyseenalaisia viestejä Instagram-kuviinsa. Nyt 16-vuotias Blondeau on esiintynyt esimerkiksi L'Oreal Parisin kasvona ja Dolce & Gabbanan näytöksessä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

12-vuotiaalla Kristina Pimenovalla puolestaan on jo kaksi miljoonaa Instagram-seuraajaa. Häntä Women's Daily -lehti kuvasi "maailman kauneimmaksi tytöksi" vuonna 2014. Pimenova on tehnyt työtä Roberto Cavallille  ja Benettonille.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lapsimalli Pimenova saa Facebook-kuviinsa rakkaudentunnustuksia, vaikka tilin tiedoissa huomautetaankin, ettei hän itse päivitä tiliä. Muutkin ovat huomanneet selvästi häiritsevät kommentit.

– Tälle lapsiparalle puhutaan ja häntä tuijotetaan kuin seksiobjektia, Dawn kritisoi.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja