Susijengin Koponen Tulosruudulle: Kun maajoukkue kutsuu, minä vastaan

Petteri Koponen paljastaa: Syy käden vammaan ei selvinnyt 5:46

Susijengin pelin maestrona EM-kotikisoissa toiminut Petteri Koponen lupaa maajoukkueuran jatkuvan vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Koposen johdossa Suomi sijoittui toiseksi Helsingissä pelatussa alkulohkossa, mutta Turkin jatkopelit päättyivät nopeasti Italian käsittelyssä.

Torstai-illan Tulosruudun Viikon vieraana piipahtanut Koponen toivoo kisoissakin vaivanneen käsivamman vähitellen kauden mittaan helpottavan. Hänen seurajoukkueensa Barcelona kärsii EM-kisojen jälkeen takamiehensä vaivasta, mutta Koponen ei suunnittele ottavansa lähitulevaisuudessa lepoa Susijengistä seurajoukkuepelien takia. Seuraavat MM-karsintapelit ovat hänen mielessään, vaikka Kansainvälisellä koripalloliitolla FIBA:lla on erimielisyyksiä Euroliigan pelaajien päästämisestä peleihin.

– Kyllä ehdottomasti. Maajoukkue on minulle isossa arvossa ja olen aina halunnut pelata maajoukkueessa, Koponen kertoo Antero Mertarannan haastattelussa.

– Toivottavasti siihen löytyisi joku ratkaisu, jotta pääsisin itsekin pelaamaan MM-karsinnoissa ja sitä kautta seuraaviin kisoihin. Katsotaan, mitä tapahtuu, mutta aina kun maajoukkue kutsuu, niin minä vastaan, hän hymyilee.

Jutun videolla Koponen ja Mertaranta keskustelevat myös tähtipelaajan tuoreesta kirjasta Petteri Koponen – Malmin jääräpää sekä Koposen mystisestä käsivammasta.

Lue myös:

    Uusimmat