Mainos

Susijengillä loukkaantumishuolia – kaksi avainpelaajaa sivussa MM-karsinnoista

4:09

Susijengillä on muutamia loukkaantumishuolia ennen kesä- ja heinäkuun vaihteessa pelattavia koripallon MM-karsintoja, sillä Erik Murphy ja Tuukka Kotti joutuvat jättämään molemmat ottelut väliin.

Kotti seurasi Susijengin harjoituksia jalka paketissa keskiviikkona ja päävalmentaja Henrik Dettmann vahvisti, ettei hän ole pelikunnossa.

- Jos Tuukalla on jalka paketissa, niin hänellä on varmaan alaraajavamma. Se vamma on sellainen, ettei häntä näissä tulevissa peleissä nähdä, Dettmann kertoi MTV Sportille.

Mikä on Erik Murphyn tilanne?

- Ihan sama tilanne. Erik toipuu sellaisesta vammasta, joka vaatii äärimmäisen huolellista hoitoa ja toivottavasti hän on syksyllä pelikunnossa, Dettmann kertoi.

Murphyn ja Kotin loukkaantuminen avaa Carl Lindbomille oven Susijengin avausviisikkoon. Torstaina Tallinnassa pelattavassa Viro-ottelussa sentteriosastolla mukana ovat myös kaksi ensikertalaista, Mikael Jantunen ja Hannes Pöllä.

Dettmann ei ole suuremmin huolissaan sentteriosaston leveydestä.

- Meillä on tulossa nuoria ja isoja pelaajia tässä harjoitusryhmässä. Heitä on kyllä tulossa, kunhan heidän kanssaan jaksetaan tehdä töitä, Dettmann sanoi.

Susijengi pelaa torstain lisäksi myös ensi maanantaina valmistavan ottelun Viroa vastaan. MM-karsinnoissa Susijengi kohtaa Tshekin 29. kesäkuuta Pardubicessa ja Islannin 2. heinäkuuta Helsingissä.

Juttua muokattu kello 16.17. Erik Murphy ei ole sentteri, kuten uutisessa aiemmin todettiin. Lisäksi päävalmentaja Dettmannin nimi muutettu oikeaan kirjoitusasuun.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.