Susijengi-tähti jatkaa Korisliigassa – torppasi tarjoukset ulkomailta: "Edessä on kaksi urani kannalta todella tärkeää vuotta"

Jamar Wilson siirtyy Joensuun Katajaan:"Nyt on aika aloittaa uusi vaihe elämässä" 2:07
Jamar Wilson kertoi helmikuussa ajatuksiaan siirrosta Joensuun Katajaan.

Susijengin takamies ja helmikuussa Ranskasta Korisliigaan siirtynyt Jamar Wilson edustaa Kataja Basketia myös seuraavat kaksi vuotta.

36-vuotias Wilson ehti pelata alkukeväästä Korisliigassa viidessä runkosarjaottelussa, jolloin hänelle kirjattiin tilastot 18,4 pistettä, 5,4 levypalloa, 5,4 syöttöä ja 1,0 riistoa.

Wilsonilla oli sopimuksessaan pykälä, joka olisi mahdollistanut siirron muualle. Katajan tiedotteen mukaan suomalaiseen kohdistui kiinnostusta myös ulkomailta.

– Syy miksi tässä hieman kesti oli se, että halusin tarkastella vaihtoehtoja kaikista mahdollisista näkövinkkeleistä. Edessä on kaksi urani kannalta todella tärkeää vuotta ja minulla oli samaan aikaan pöydällä myös kaksivuotinen tarjous Ranskasta. Vaikka halu jatkaa Joensuussa on koko ajan ollut kova, oli hyvä saada hetki tyhjennettyä pääkoppaa varmistaakseni, että päätös tulee olemaan oikea, Wilson sanoi tiedotteen mukaan.

 – ”Jammun” saavuttua helmikuussa kävi välittömästi selväksi kuinka johtajuusominaisuuksiltaan poikkeuksellisesta pelaajasta on kyse. Ulkopuolisena hän otti pitkään yhdessä toimineen joukkueen heti haltuunsa ja sai tehtyä ryhtiliikkeen koko porukalle. Harmi vain, että kun hommat kentällä alkoivat toimia, niin kausi oli pakko päättää, päävalmentaja Petri Virtanen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat