Koripallolegenda Teemu Rannikko jatkaa uraansa – alkava kausi on uran viimeinen

Takamieslegenda Teemu Rannikko täyttää syyskuussa 40 vuotta, mutta huikea ura koripalloparketeilla jatkuu yhä. Salolainen koriliigaseura Vilpas tiedotti konkarinsa uudesta sopimuksesta tiistaina.

Vilppaan tiedotteen mukaan alkava kausi on "Taikurin" uran viimeinen.

Rannikon uran jatkuminen on ollut pitkään spekulaatioiden kohde, sillä hän on joutunut kuntouttamaan tammikuussa leikattua polveaan.

– Päätös uran jatkosta ei ollut helppo, mutta nyt kun päätös on tehty, uutta kautta pitää alkaa miettimään enemmän, Rannikko sanoo seuran verkkosivuilla.

– Jalka kestää kohtalaisen hyvin, mutta korista sillä ei vielä pelata. Näin vakavaa loukkaantumista ei uralle ole ennen sattunut ja maltti on valttia, mikäli jalka on tarkoitus saada täyteen kuntoon.

189-senttinen Rannikko on pelannut pitkän uran niin Suomessa kuin ulkomailla. Superlahjakas takamies nousi maajoukkueeseen jo 17-vuotiaana ja pelasi myöhemmin Susijengiksi nimetyssä joukkueessa yhteensä 136 ottelua 20 vuoden aikana.

Ulkomailla Rannikko edusti muun muassa slovenialaista Olimpijaa, venäläistä Himkiä, espanjalaista Granadaa ja Italiassa neljää eri seuraa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja