Susanna Ruotsalaista luultiin Jenkeissä Hollywood-tähdeksi

Susanna Ruotsalainen aloitti kesän lomailemalla Los Angelesissa.

Diili ja Viidakon Tähtöset -sarjoista tuttu, Matti Nykäsen entinen rakas Susanna Ruotsalainen edusti ruskettuneena Storyvillen terassin avajaisissa. Hyvinvoiva Ruotsalainen kertoikin lomailleensa hiljattain Los Angelesissa ja Santa Monicassa.

– Joka päivä paistoi aurinko melkein kaksi viikkoa ja biitsillä tuli oltua. Muuta lomaa ei juuri tule sitten olemaankaan, vaan kesä on täynnä töitä.

Aikanaan usean vuoden ajan Amerikan itärannikolla asuneelle Ruotsalaiselle visiitti Los Angelesiin oli ensimmäinen.

– En ollut kauheasti kuullut hyvää Los Angelesista, mutta minä tykkäsin kyllä, best time of my life. Olisin ihan hyvin voinut jäädä sinne, aivan mahtava reissu.

Ruotsalainen oli hengannut kaupungissa muun muassa siellä asuvan Sauli Koskisen kanssa. Tapahtumarikas loma sisälsi paljon mielenkiintoisia tapaamisia ja tilaisuuksia.

– Reissussa oli vaikka mitä jännittäviä käänteitä. Kuvittelin, että kun tällainen tavallinen suomalainen tallukka sinne menee, niin mitään ei tapahdu ja sitä on ihan harmaavarpusena siellä, mutta ei se mennyt ihan niin. Siellä tapahtui sellaisia asioita, mitä vain elokuvissa voi tapahtua, hän kuvailee mysteerisesti.

Hollywoodissa asuu paljon maailmantähtiä ja Ruotsalainenkin kertoo nähneensä muun muassa Hollywood-tuottajia. Myös naista itseä oli luultu jenkkitähdeksi.

– Minua luultiin moneenkin otteeseen joksikin näyttelijäksi tai Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan tähdeksi. En tiedä sitten oliko kyseessä vitsi, mutta aika tosissaan he vaikuttivat olevan. Sen ainakin tiedän, että ei siinä iskeä yritetty, siitä ei ollut kyse, Ruotsalainen nauraa.

– Siellä päin niin moni on mukana viihdebisneksessä, että se on aivan erilaista. Suomessa kysytään, että mitä teet työksesi, niin tuolla kysytään, että missä ohjelmassa näyttelet.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat