Susanna Penttilä paljastaa podcastissa päätähuimaavan summan, jonka on tienannut OnlyFansilla

Susanna Penttilä, 50, on tienannut OnlyFansilla kahdessa kuukaudessa 100 000 dollaria - nyt hän kertoo, miten teki sen 6:50
Katso myös: Susanna Penttilä kertoi OnlyFans-työstään MTV Uutisille viime keväänä

Susanna Penttilä kertoo OnlyFans-työstään Gogin kantabaari -podcastissa.

Yrittäjä Susanna Penttilä ja vaikuttaja Joona Hellman vierailevat juontaja Gogi Mavromichaliksen luotsaaman Gogin kantabaari -podcastin tuoreimmassa jaksossa. Jaksossa keskustellaan muiden aiheiden ohella Penttilän OnlyFans-urasta.

Penttilä perusti OnlyFans-tilin vuoden 2023 alussa, ja jo pari kuukautta perustamisen jälkeen hän oli tienannut 100 000 dollaria. OnlyFans-uransa alussa hän julkaisi tililleen samantyylisiä kuvia kuin hän tapaa postata Instagramiin, mutta nopeasti kuvien ja videoiden tyyli muuttui rohkeampaan suuntaan. Penttilä kertoi MTV Uutisille marraskuussa 2023 tekevänsä nykyisin vieläkin tuhmempaa sisältöä.

– Pääsivu on hyvin samanlainen kuin ennenkin, mutta myyn vähän kalliimpia videoita. Enempää en sitä avaa, mutta en ole enää yksin niissä, Penttilä kertoi tuolloin.

Penttilä kertoo Gogin kantabaari -podcastissa, että hänen ystävänsä, vaikuttaja ja BB-tähti Ella Toivainen teki hänelle OnlyFans-tilin hänen puolestaan. Samalla tilille lisättiin kaksi bikinikuvaa Penttilästä.

Pari päivää tilin perustamisen jälkeen Penttilän puhelimessa odotti valtava yllätys.

– Katsoin puhelintani ja olin, että "Mitä vittua?". Minulle oli tullut kahdessa päivässä 10 000 dollaria kahdesta bikinikuvasta, Penttilä paljastaa.

Sittemmin Penttilä on alkanut julkaista OnlyFansissa myös videoita. Penttilän mukaan hän tienasi viime vuoden huhtikuussa ainoastaan videoilla noin 74 000 dollaria. 

Penttilän mukaan hän on tienannut OnlyFansin avulla yhteensä noin 700 000 dollaria. 

– Mutta OnlyFans ottaa siitä (summasta) 20 prosenttia, ja sitten verot. Minulla on tämä kaikki osakeyhtiön alla, hän kertoo. 

– Maksoin juuri veroa jonkun yli 50 000. Olen kyllä hyvä veronmaksajakin, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat