Susanna Penttilä, 50, on tienannut OnlyFansilla kahdessa kuukaudessa 100 000 dollaria – tällaista sisältöä hän tekee

Susanna Penttilä, 50, on tienannut OnlyFansilla kahdessa kuukaudessa 100 000 dollaria - nyt hän kertoo, miten teki sen 6:50
Susanna Penttilä, 50, on tienannut OnlyFansilla kahdessa kuukaudessa 100 000 dollaria - nyt hän kertoo, miten teki sen

Susanna Penttilä julkaisee rohkeita kuvia ja videoita alustalla.

Yrittäjä Susanna Penttilä, 50, perusti OnlyFans-tilin parin vuoden mietinnän jälkeen pari kuukautta sitten ystävien avustuksella.

Aluksi Penttilän kuvat eivät olleet paljastavia, vaan hän kertoo julkaisseensa samantyylisiä otoksia kuin Instagram-tilillään. Kuvien ja videoiden tyyli muuttui kuitenkin pian rohkeampaan suuntaan.

– Huomasin, että minun sivuni tulivat aika suosituiksi ja alkoivat tuottaa aika hyvin. Ajattelin, että minun pitää mennä vähän Playboy-linjalle. Se ei ole mitenkään vasteenmielistä ottaa rohkeampaa videota.

– Sen sanon, että pornolinjalle en ole mennyt.

Penttilällä on tällä hetkellä suunnilleen 2 000 tilaajaa ja ikähaarukka on noin 20-vuotiaasta 38-vuotiaaseen. Penttilä kertoo, että 40-vuotiaita tilaajia on myös jonkun verran, mutta yli viisikymppisiä ei juuri ollenkaan.

Penttilän tili lähti räjähdysmäisesti kasvuun ja hän on tienannut siellä jo päätähuimaavan summan, jota hän ei itsekään tahdo uskoa.

– Olen tienannut siellä huikean summan, mitä en olisi itsekään ikinä uskonut. Kuvittelin, että saan sieltä muutaman tonnin… Nyt siellä on 100 000 dollaria, Penttilä hämmästelee.

Penttilä halusi näyttää MTV Uutisille OnlyFans-tilinsä todistaakseen huimat tulonsa. Pääsiäisenä Penttilän yhden päivän palkka oli muun muassa lähes 4 000 dollaria.

Millä kaikilla tavoin OnlyFanssissa voi tienata? Entä kuinka Penttilä hoitaa veroasiansa ja paljonko OnlyFans-tuotoista jää todellisuudessa käteen? Katso Penttilän avoin haastattelu ylhäältä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat